CAFFE PRISTINA

Quj...Qisto Srbijanska posla...poslije tri duple kave, znaju se pofrkat medju sobom radi mjesa...
Ja moju kavu josh nisam ni okusil...bjezhim...mogal bi dobit po njokalici...:rotf::rotf::rotf:

Toqno, toqno, uzel` si mi rjec iz "vlaznopuhovno-govornog aparata"...ah i ti Srbi, samo jedu "mjesa" to je takodzer tak` barbarski, pak kada okrechu one prajce na "samookrecucempekalu" pak im ona mast curi niz bradu...bradu:eek: ma kog vraga nose tu bradu?

Toqno, toqno, uzel` si mi rjec iz "vlaznopuhovno-govornog aparata"...ah i ti Srbi, samo jedu "mjesa" to je takodzer tak` barbarski, pak kada okrechu one prajce na "samookrecucempekalu" pak im ona mast curi niz bradu...bradu:eek: ma kog vraga nose tu bradu?

Fuj...bokca ti...tak sam se vusral, kak maleni taubek...
Srbijanci sa bradama...to su sigurno neki paramilitarci...
vidio sam jednog u gradu i namah mi je bil sumnjiv...onak' bradat...dal' sam ga prijavit, promjetnom policajcu...ali je bradonja pobjegel'...
100% sam siguran da je to neki terorist...
sutra qu iq' u glavni stozher policije, mozhda su postavili tjeralicu...
...u pravu si...tak je grozno zaudaral na pajceka...
..onak masan...
presjela mi je podnevna kafa...(poshto smo na PDF Caffe Prishtina...)

BTW, ja sam u Prishtini i pijem kafu u "Restaurante DORA"...divan ugodjaj...neponovljivo...

Fuj...bokca ti...tak sam se vusral, kak maleni taubek...
Srbijanci sa bradama...to su sigurno neki paramilitarci...
vidio sam jednog u gradu i namah mi je bil sumnjiv...onak' bradat...dal' sam ga prijavit, promjetnom policajcu...ali je bradonja pobjegel'...
100% sam siguran da je to neki terorist...
sutra qu iq' u glavni stozher policije, mozhda su postavili tjeralicu...
...u pravu si...tak je grozno zaudaral na pajceka...
..onak masan...
presjela mi je podnevna kafa...(poshto smo na PDF Caffe Prishtina...)

BTW, ja sam u Prishtini i pijem kafu u "Restaurante DORA"...divan ugodjaj...neponovljivo...

Ne, ne (sto u stvari znaci: da, da), tak` sam i ja mislil...sad sam u potpunosti siguran da je i Karl Marks bio terorist, a sujmam i na onu ameriqku grupu ZZ top, znas mislim da oni uopqe nisu ZZ top nego SS top (srbijanski super top), ali svojim pjesmama propagiraju Veliku :confused: Srbiju (kak mi je mrsko pomjenut to ime...), jesi li primjetil u njihovim spotovima kak pokazuju tri prsta? Qetnici jedni qetniqki...:sad2:

Ne, ne (sto u stvari znaci: da, da), tak` sam i ja mislil...sad sam u potpunosti siguran da je i Karl Marks bio terorist, a sujmam i na onu ameriqku grupu ZZ top, znas mislim da oni uopqe nisu ZZ top nego SS top (srbijanski super top), ali svojim pjesmama propagiraju Veliku :confused: Srbiju (kak mi je mrsko pomjenut to ime...), jesi li primjetil u njihovim spotovima kak pokazuju tri prsta? Qetnici jedni qetniqki...:sad2:
Propagiraju Veliki Texas

Dje me nadje...........ovu stvar najvise volim. Mnoge stvari u zivotu su mi vezane za novembar. Kada on dodje u godini, tih mesec dana totalno, se poludim skroz, ko neka budala, zimi sve.....

Sto bi rekli Crnogorci, ne mogu da se svrtim na mestu pa sam tada :

Ka pašiji rep....!

A u p. materinu, zapalim jednu odslusam ovi i necu da se javljam mesec dana, da mi mozak odmori. Dva dana sa vama pa popizdeo kako je kukvacu ovom Neshi...............

[YOUTUBE]-2TNXqEP-Y[/YOUTUBE]

Ajd, ebi te se svi........

Poslednja izmena od moderatora:

Back