drlazic
Aktivan član
- Poruka
- 1.855
Moram da zadovoljim multietnichnost PDF-a...
Bajram Mubarek Olsun...
Për hajer Bajrami...
Bajram se rodi...
Bajram Mubarek Olsun...
Për hajer Bajrami...
Bajram se rodi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobra je umetnica ne kazem da nije, samo suvopicasta, pa ne moze niko da je probije kako valja da radi tezge malo kod "Gazda Bulje" u Oberfuksurineninenimigingeringu u diskoteci "Sranje mi imanje"........

Sta te tebe te briga kakva je moja riba? Ti gledaj svoje, ja nju volim onakvu kakva jeste...Hajt zdravo...![]()

Quj...Qisto Srbijanska posla...poslije tri duple kave, znaju se pofrkat medju sobom radi mjesa...
Ja moju kavu josh nisam ni okusil...bjezhim...mogal bi dobit po njokalici...![]()
ma kog vraga nose tu bradu?Toqno, toqno, uzel` si mi rjec iz "vlaznopuhovno-govornog aparata"...ah i ti Srbi, samo jedu "mjesa" to je takodzer tak` barbarski, pak kada okrechu one prajce na "samookrecucempekalu" pak im ona mast curi niz bradu...braduma kog vraga nose tu bradu?
hvaljaMoram da zadovoljim multietnichnost PDF-a...
Bajram Mubarek Olsun...
Për hajer Bajrami...
Bajram se rodi...
hvalja
falemenderit takodje
Moram da zadovoljim multietnichnost PDF-a...
Bajram Mubarek Olsun...
Për hajer Bajrami...
Bajram se rodi...
Hvala Lazicu
Bujrum, prijatelju...postoji red...
Zhelim ti zdravlje i srequ...sve ostalo imash kod Kineza
Fuj...bokca ti...tak sam se vusral, kak maleni taubek...
Srbijanci sa bradama...to su sigurno neki paramilitarci...
vidio sam jednog u gradu i namah mi je bil sumnjiv...onak' bradat...dal' sam ga prijavit, promjetnom policajcu...ali je bradonja pobjegel'...
100% sam siguran da je to neki terorist...
sutra qu iq' u glavni stozher policije, mozhda su postavili tjeralicu...
...u pravu si...tak je grozno zaudaral na pajceka...
..onak masan...
presjela mi je podnevna kafa...(poshto smo na PDF Caffe Prishtina...)
BTW, ja sam u Prishtini i pijem kafu u "Restaurante DORA"...divan ugodjaj...neponovljivo...

gde imaBujrum...da smo blizhe pa da mu ga damo po baklavama...
Propagiraju Veliki TexasNe, ne (sto u stvari znaci: da, da), tak` sam i ja mislil...sad sam u potpunosti siguran da je i Karl Marks bio terorist, a sujmam i na onu ameriqku grupu ZZ top, znas mislim da oni uopqe nisu ZZ top nego SS top (srbijanski super top), ali svojim pjesmama propagiraju VelikuSrbiju (kak mi je mrsko pomjenut to ime...), jesi li primjetil u njihovim spotovima kak pokazuju tri prsta? Qetnici jedni qetniqki...
![]()
Propagiraju Veliki Texas
Naravno, obožavam ih. Nekoliko strana ranije sam postavio jedan njihov klip, letos još čini mi se. Jesi li znao da je Billy svirao i s Hendrixom? Mnogo godina kasnije snimili su ovo:Eeeeee za ovo ti skidam kapu, veoma lepo si povukao paralelu izmedju mog posta i realnih stvari na terenu...Razumes se u ZZ top, a ?