Caffe "Paklena Pomorandža"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamolio bih nekog ko ima film ''The Land of Plenty'' Wima Wendersa na Divxu ili još bolje DVDu, da capturuje par frejmova one scene kada glavna glumica pokriva znak za grad ''Truth or Consequences'' prvo sa prstom na gore, pa na dole u što većoj rezoluciji i da mi pošalje na PP. :) Hvala unapred!

E dali znate mozda koji film je bio sinoc na oko 2 ujutru.To je tinejdzerski film sa nekim ucenicima koji idu da upoznaju predsednika i da mu kazu kakav je skolski program,ili tako nesto.Pa su se na putu do Vasingtona napili,napravili zurku u autobusu,Komirali Direktora,nasminkali ga,...PLEASE POMOC!!!!!!!

E dali znate mozda koji film je bio sinoc na oko 2 ujutru.To je tinejdzerski film sa nekim ucenicima koji idu da upoznaju predsednika i da mu kazu kakav je skolski program,ili tako nesto.Pa su se na putu do Vasingtona napili,napravili zurku u autobusu,Komirali Direktora,nasminkali ga,...PLEASE POMOC!!!!!!!

E, chovjeche, mislim da sam ga malo sinocj gledao, ali nisam siguran... Ako saznam, javim ti...:ok:

38224282508a31f4693ug5.jpg

Bred Pit u novom Tarantinovom filmu

U novom filmu Kventina Tarantina "Inglorious Bastards" glumiće i Bred Pit. To će biti prva saradnja njih dvojice.

Zvezda Holivuda, kako se pretpostavlja, glumiće vođu Pokreta otpora u Francuskoj tokom Drugog svetskog rata, koji se bori protiv nacista.

Snimanje filma trebalo bi da počne u oktobru u Nemačkoj, a premijera se očekuje na Kanskom festivalu.

Osim Breda Pita, u filmu će glumiti i Nastasja Kinski, kao i britanski komičar Sajmon Peg. "Šuška" se i da je Tarantino odustao od prvobitne zamisli da nemačkog SS-ovca glumi Leonardo di Kaprio, ali će se verovatno ipak odlučiti za nekog nemačkog glumca.

Producent Lorens Bender izjavio je da će Tarantino i Pit biti "sjajni partneri". "Verujem da će jedan drugog podstakivati i da će na kraju napraviti nešto posebno", dodao je.

Da li je na ovaj film mislio i Žan Reno, kada je u Budvi srpskim novinarima izjavio da je spreman da se pojavi u novom Tarantinovom ostvarenju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back