Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Ali zamisli u kom se Univerzumu dešava i ta sudija, i ti lekari, i taj ceo saobraćaj, na kraju i taj Pahomije. Brate.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam vrlo intiman odnos sa onostranim, i nemam nikakve sumnje (to ne znači da mi je sve vezano za život jasno). Zahvalna sam što mi se nije ukazalo na način religije, smatram da je to velika čast i odgovornostDa, ali kada upitate sebe da li ste religiozni, kakav je vaš odgovor?
Ja sam dugo o tome razmišljala. Konačno: nisam. Ali jesam spiritualna. E sad, definicija... Google search break.
Naravno da je preuzeo, i sada je kruna, da ne kažem vrhunacNek hriscanski moral nista nije preuzeo, jer pre hriscanstva niceg nije bilo

Puno posla ovih dana, a i puno kišeJe l otišo ovaj negde???
Da, ali kada upitate sebe da li ste religiozni, kakav je vaš odgovor?
Ja sam dugo o tome razmišljala. Konačno: nisam. Ali jesam spiritualna. E sad, definicija... Google search break.
netje ni on u tebe verovati kada dodje red na nebesku platu na strasnome suduposle ipak shvatim da apsolutno ne mogu da verujem u boga ni iz zezanja
Meni igra takozvano "treće oko". Kad ono zaigra, tj. zavibrira, ja znam da sam na pravom mestu u pravo vreme. Zato dajem sebi epitet spiritualnog. Filozofski sam zakržljala.Ја не верујем ни у шта натприродно. Нисам ни религиозан ни спиритуалан.
Ипак, носим крстић око врата (испод одела) већ 20 година, пре свега јер ми га је поклонила једна драга особа. Искрено, не идентификујем се ни културолошки са Хришћанством у некој огромној мери. Неке ствари у вези са сакралном уметношћу су ми прелепе. Мислим да Римокатоличка Црква у развијеним латинским земљама (Француска, Италија, Шпанија) има прелепе ритуале и сакралне објекте. Ценим етаблиране протестантске цркве (Англиканци, Лутерани, Презвитеријанци) и њихов лежеран однос према догмама и инсистирање на Новом Завету. Православље ми је лепо као грчка вера- међу Словенима ми делује неприродно.
Da, ali kada upitate sebe da li ste religiozni, kakav je vaš odgovor?
Obrazlozenije: univerzum nece izmeniti svoja pravila ukoliko ja zauzmem stav o bilo cemu, pa i o tome dal sam religiozan ili neDa, ali kada upitate sebe da li ste religiozni, kakav je vaš odgovor?
posle ipak shvatim da apsolutno ne mogu da verujem u boga ni iz zezanja

Ne sehri leba tinetje ni on u tebe verovati kada dodje red na nebesku platu na strasnome sudu
i stas onda ?
pokai se dok nie kasno