Jan Hus
Poznat
- Poruka
- 8.098
narcistički aranžman
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kritikujem, predlažemNe kritikuj otvori temu
Onda se izvinjavamNe kritikujem, predlažem
Pa ajde, ako je bas doslo do toga da mi spasavamo kafanu@Peconi123 ajde da štancujemo malo poruka
Da ti tumačim avatar, a?
Pa ajde, ako je bas doslo do toga da mi spasavamo kafanu
Taman imas priliku da mi se osvetis, dakle sta mislis o nemanju avatara?
Stavljam tacke samo kad pricam s nekim ko je toliko ozbiljan da imam osecaj da mi zamera takve stvari, sta fali brojevima?Pobogu zašta da ti se osvetim, ti ne shvataš šalu baš?
U tvom slučaju, nemanje avatara pa ti brojevi 123,kao i ne upotrebljavanje tačkica u pisanju govore mi da si kritično nemaštovit. Preterano pragmatičan i upadljivo statičan.
A možda se kriješ iza toga, ko će ga znati..
Stavljam tacke samo kad pricam s nekim ko je toliko ozbiljan da imam osecaj da mi zamera takve stvari, sta fali brojevima?
Kako mislis statican, mislim kako to neko na forumu moze da bude dinamican i statican
Ako je 123 nemastovito zato sto svako stavlja kad hoce da pise neke brojeve u lozinkama i slicno to i mogu da prihvatim, ali sta je mastovito u tri tackiceAli ne koristiš 3 tačke... Ovako..
Statičan u životu, ne na forumu. Ne voliš promene, u tom smislu.
Ako je 123 nemastovito zato sto svako stavlja kad hoce da pise neke brojeve u lozinkama i slicno to i mogu da prihvatim, ali sta je mastovito u tri tackice
Kad si htela da analiziras jel si vec imala nekoga u glavi koga bi htela
Sali se ti ali odgovori bar i kroz salu.Eto, lepo rekoh, nemaš smisla za humor.
Ja se šalim, ovo je kao kafana a ja sam kao dežurni psihijatar.
U šta nisi upućen?Sali se ti ali odgovori bar i kroz salu.
A u to drugo nisam upucen.
Ovo ne razumem, objasnijel si vec imala nekoga u glavi koga bi htela
Za 3 tackice sta je mastovito kad ih stavis? Ili je to salaU šta nisi upućen?
Pročitaću, ne znam šta nisam odgovorila...
Naravno da je nemaštovito, breAko je 123 nemastovito
Jel si imala neke ideje koga bi analizirala i sta bi mu rekla pa si to prrdlozila ili ne?Ovo ne razumem, objasni
Pa da, sto bih se time opterecivao?Naravno da je nemaštovito, bre
Prve tri cifre.. koliko si razmišljao o tome, jednu nano sekundu?
Za 3 tackice sta je mastovito kad ih stavis? Ili je to sala
Nisam znao da si dezurni psihijatar (znam da ne mislis bukvalno)
Za mene su tri tackice nesto drugoNije samo maštovito, nego označava pauzu, razmišljanje između reči.. Nagoveštaj da imaš još nešto da kažeš.
Kada govoriš, praviš pauze..
Ako pišeš kruto, tako i govoriš, verovatno.
A to za psihijatra sam sad izmislila.
Jel si imala neke ideje koga bi analizirala i sta bi mu rekla pa si to prrdlozila ili ne?
Sto kad pricas sa mnogo ljudi stekla si utisak o mnogima sta fali i da kazesNe samo tebe, namestio si se svojim komentarom. Uopšte nisam mkslila ja da analiziram, samo sam se šalila, a ti si upao.
Dobrovoljac praktično.
Ko te zanima?Sto kad pricas sa mnogo ljudi stekla si utisak o mnogima sta fali i da kazes