Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glupo bi sad bilo da trazim analize drugih, negi samo ovako kazem
Sta li Barbara sprema ko zna

Edit: Bas zato mislim da je bolje da kazes direktno nekome ko hoce nego da pricas meni za nekog treceg, nije da me ne zanima al principi su principi

Ja ne ogovaram, a to bi praktično bilo ogovaranje. Baš me zanima ko te zanima 😊
Da, mislim da si introvert, da govoriš jednolično i staloženo. I suvoparno.

Ali nemoj da se ljutiš, ovo je kao kad ti gledaju u šolju.. :rotf:

Ja ne ogovaram, a to bi praktično bilo ogovaranje. Baš me zanima ko te zanima 😊
Da, mislim da si introvert, da govoriš jednolično i staloženo. I suvoparno.

Ali nemoj da se ljutiš, ovo je kao kad ti gledaju u šolju.. :rotf:
To i ja kazem eto bar za nesto da se slozimo
Zanima me detaljnija analiza onih sa kojima si dobra, za ove ostale ne znam da li ih znas uopste al necemo da imenujemo

Ja sam protivnik gledanja u solju, dlan, karte veacare i slicno ali ovo je vec nesto drugo zasnovano na kakvom takvom iskustvu

A da dodam, tvoje mekike jazavci i ostalo, po mom mišljenju su jedna vrsta bunta protiv upravo onih sa smernim rečima a perverznim delima.
Bar ja tako volim da vidim.
Hm... Moje hakovanje cenzure je slično onom zapažanju da se scene seksa i golotinje na tv cenzurišu za recimo mlađe od 16 godina, dok akcioni filmovi puni ubistava ostaju necenzurisani.
Ovde vodim rat u želji da dokažem da je moja napisana reč рičка krajnje benigna u odnosu na veliki broj postova na posećenoj politici gde se plasira ogromna mržnja i poziv na nasilje, bez izgovorene psovke, i u tome niko ne vidi ništa loše.

Hm... Moje hakovanje cenzure je slično onom zapažanju da se scene seksa i golotinje na tv cenzurišu za recimo mlađe od 16 godina, dok akcioni filmovi puni ubistava ostaju necenzurisani.
Ovde vodim rat u želji da dokažem da je moja napisana reč рičка krajnje benigna u odnosu na veliki broj postova na posećenoj politici gde se plasira ogromna mržnja i poziv na nasilje, bez izgovorene psovke, i u tome niko ne vidi ništa loše.

To sam shvatila, zato stalno ponavljam da je na politici najperverzniji seks.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back