aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.279
hahaha jesi i ti tamo
nezavisi
zavisi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha jesi i ti tamo
nezavisi
Da da, ja sam kumio i molio, kleacao na kolenima, i vikao pustite me moim vasss. Samo sto se ne secam bas imao sam tri godine verovatnoSto ne napises istinu da te nisu primili tako da ne izgovaraj se

faha
zavisi
zavisi izguglaj psihologijufa
nezavisi
nezavisi ispoliraj filozofijuzavisi izguglaj psihologiju
pises kompulzivno jedno te isto ?nezavisi ispoliraj filozofiju

opsesija ilijel vas nekoliko učesnika u diskusiji previdelo da ste pogrešili temu? Religija je sledeća vrata desno.

Ma jok. Nego nece vise niko da joj odgovara na religiji pa se dovukla ovde.jel vas nekoliko učesnika u diskusiji previdelo da ste pogrešili temu? Religija je sledeća vrata desno.
Vratio se pod nikem tili časprestanite tako da me zovete jbt ja NISAM ''suzuki'' nego njegov vrlo dobar prijatelj a možda čak i poznanik.ali ako ste ga se tolko Uželeli, rekoe da će se vratiti vrv uskoro,vidićemo pod kojim Nikem tkd..strpi te se i neponižavajte me više pogrešnim iden titetem
nepišempises kompulzivno jedno te isto ?![]()
nijeVratio se pod nikem tili čas
Što si je obrezo, jesi imo neki problemokrajnji cilj je moja obrezana kitica
fimozu imo il kak se zvaše ono sranjo,s 6-7 godina nzm koko tačno baš me bolilo kad pikim itdŠto si je obrezo, jesi imo neki problemo
Suljo hahahahahafimozu imo il kak se zvaše ono sranjo,s 6-7 godina nzm koko tačno baš me bolilo kad pikim itd
ali nekajem se (tj Nisam ni imao izboar) jel su obrezane kurčinne najače,najčistije i objektivno naj lepše
opreeemSuljo hahahahaha
Jedi govna teo sam da te zenim. Al nam se isprecio golem problem, da nekazem cutek.opreeem
e moja budalo..