Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
illumi10.gif

Igra se tako sto se primiris, ne eksponiras previse, i dozvolis ljudima da poveruju u sopstvenu laz. Svaki u svoju.

"Bolje je cutati i biti smatran glupakom, nego progovoriti i odstraniti svaku sumnju".
Za koga je bolje?
Poslovice su tacne jer su nedorecene. I njih smisljaju nedoreceni mudraci, "harizmaticni, pametni i pozitivno ludi".
Takva igra nije dostojna postenog coveka.

Ево имам и ја пар проблема. Први је да нисам знао шта да радим и где да поставим тему везано за снове, пошто нисам нашао а и нисам тражио, ленчуга сам, па реко да не отварам нову тему која ће бити од 4-5 одговора мање-више, ајд да питам овде. Ето то је први проблем.

Други и није толики проблем а везан је за снове. Синоћ сам сањао да сам пушио цигарету. Пошто сам противник цигарета и нисам их никад пушио, питам се шта ово значи. Прелистах пар сановника, и нисам баш задовољан, па сам кренуо да размишљам. Сан иде овако: Свађао сам се са контролером буса јер нисам хтео да платим карту, па сам онда као изашао и узео цигарету не знам одакле, вероватно да се смирим. Нађох неког лика који је био поред буса (ваљда се покварио, не сећам се ни ја добро) са упаљачем и запалих ту цигарету. У сну сам знао да никада нисам пушио, па сам очекивао да ћу се оно закашљати и шта већ иде уз тај први пут. Али рекох себи: Ма ко га хебе. И повукох и умало се не угуших, и наравно закашљах се тако да једва дисах што ако гледамо како је било ван сна могуће да сам пустио гохлуба. Повукао сам још једном, очекивао сам да ћу да повраћам, да ми буде мука, чуо сам такве приче али ништа. После не знам шта је било.

Моје неко тумачење овог сна би било да ћу ја ускоро урадити нешто што никада пре нисам хтео и смео. Искрено, некада пожелим да пробам ту цигарету, да видим како је, не бих сад био страствени пушач, него сам ето да пробам иако их не волим, нису здраве и то. Као неко забрањено воће. Е онда би тумачење било да ћу ускоро пробати нешто што нисам хтео због неких разлога, а некада пожелим то.

Шта ви мислите о томе, јесам ли добар у тумачењу, а, а? :per:

Nemas kontrolu,ne donosis najbitnije odluke u tvom zivotu, uglavnom krivis druge za sve sto ti se desava i mislis da je jedini nacin da resis situaciju ako uradis nesto sto je tvoja ideja za vrlo uzbudljivo cime ces zapravo izdati svoje principe.Poruka je zapravo da se dnevno trujes situacijom u kojoj se nalazis.Taj lik sa upaljacem pored busa si takodje ti koji cekas da pocnes da zivis- pa makar i lose pa makar i negativno.

san jednog neuroticara.

Nemas kontrolu,ne donosis najbitnije odluke u tvom zivotu, uglavnom krivis druge za sve sto ti se desava i mislis da je jedini nacin da resis situaciju ako uradis nesto sto je tvoja ideja za vrlo uzbudljivo cime ces zapravo izdati svoje principe.Poruka je zapravo da se dnevno trujes situacijom u kojoj se nalazis.Taj lik sa upaljacem pored busa si takodje ti koji cekas da pocnes da zivis- pa makar i lose pa makar i negativno.

san jednog neuroticara.

Ne znam da li će snevač poverovati u tačnost analize, ali ja nekako verujem da ti znaš da tumačiš snove.:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back