Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo mali Cheshire Cat, nezastrasiva mala maca lavic:cmok2:

Ово је уствари глупо-неодговорно-суров клип којим је неко због мало пажње и самопродукције изложио маче екстремном стресу.
Уосталом замислите да се вама несто слично деси, рецимо наишли сте пливајући на велику белу...и захваљујући не људској већ коњској срећи преживели.

Poslednja izmena:
Ово је уствари глупо-неодговорно-суров клип којим је неко због мало пажње и самопродукције изложио маче екстремном стресу.
Уосталом замислите да се вама несто слично деси, рецимо наишли сте пливајући на велику белу...и захваљујући не људској већ коњској срећи преживели.

Ti očigledno nemaš ni psa ni mačku. Da imaš, znao bi iz ponašanja jednog i drugog da žive zajedno i da je to igra. Pogledaj rota kako leže na pod i laje. A mače ide prema njemu !
Da je ono uplašeno, pobeglo bi glavom bez obzira, ne bi bilo tu.

Mene na primer, ako iskljucim senzore za razmisljanje, ovaj video moze da oraspolozi. Ali ako upalim lampachke, onda depresija pocne brzo da galopira ka meni...neke zivotinje imaju lepsi, opusteniji, lagodniji zivot od ljudi. Hocu u narednom zivotu da budem ovakva debela, dlakava, mazna macka.

uvek su tudji zivoti lepsi....i tudje brigemanje....ako pitas macu sigurna sam da ce i ona reci da joj zivot nije sjajan

Ti očigledno nemaš ni psa ni mačku. Da imaš, znao bi iz ponašanja jednog i drugog da žive zajedno i da je to igra. Pogledaj rota kako leže na pod i laje. A mače ide prema njemu !
Da je ono uplašeno, pobeglo bi glavom bez obzira, ne bi bilo tu.
Имам пса/псе и мачке још од детињства...више од 3 деценије.
Тако да немој да тандрчеш.
Могу они да буду заједно, али погледај маче како је накострешено и како држи реп...
Таман исто како би у теби и гоМно умрло да се на 50 метара од обале сретнеш с великом белом....

Имам пса/псе и мачке још од детињства...више од 3 деценије.
Тако да немој да тандрчеш.
Могу они да буду заједно, али погледај маче како је накострешено и како држи реп...
Таман исто како би у теби и гоМно умрло да се на 50 метара од обале сретнеш с великом белом....

Ako zaista imaš, tim je čudnija tvoja reakcija. Pogledaj dobro ponašanje mačeta. Zašto ide prema rotu? Naravno da će se nakostrešiti, pa to je normalno ponašanje mačke.
A ovo malo, koje nema više od 20 dana se još malo i drči, pa hoće rotu "nešto da pokaže". Rot se na sve to smeje, naravno na svoj pseći način.

"Na smrt preplašeno" mače ide sve vreme prema rotu koji uzmiče, prihvatajući igru.

Ja ne tandrčem !

I ovo mace je izlozeno ekstremnom stresu ... :zimag:

Ako zaista imaš, tim je čudnija tvoja reakcija. Pogledaj dobro ponašanje mačeta. Zašto ide prema rotu? Naravno da će se nakostrešiti, pa to je normalno ponašanje mačke.
A ovo malo, koje nema više od 20 dana se još malo i drči, pa hoće rotu "nešto da pokaže". Rot se na sve to smeje, naravno na svoj pseći način.

"Na smrt preplašeno" mače ide sve vreme prema rotu koji uzmiče, prihvatajući igru.

Ja ne tandrčem !
То што је за рота игра за маче је стрес.
Ни једна мачка игре ради се не накостреши или има став и држање као то маче на клипу.
Оно заправо и не може другачије реаговати.
Без зле намере не само да тандрчеш већ у томе истрајаваш.

Јес свеца јој, изложена стресу од канаринца кога може лишити егзистенције ударцем шапе.
Узгред сестро слатка ово ,,маче" давно је оставило пубертет иза себе!

Poslednja izmena:
То што је за рота игра за маче је стрес.
Ни једна мачка игре ради се не накостреши или има став и држање као то маче на клипу.
Оно заправо и не може другачије реаговати.
Без зле намере не само да тандрчеш већ у томе истрајаваш.

Uvek istrajavam, istine radi i ne uzmičem ni pred kim/čim :lol:, takav mi horoskop :rotf: Ni ovo mače ne beži od rota, nego mu se sve vreme približava :lol:

Da, upravo tako :D, moraće kod psihijatra na kauč :rotf:

Tema je antidepresiv, zašto se ti rogušiš ko ovo malo mače?
Ja postavila 2 lepa klipa, pogledaj ih, lepi su, opuštajući... :D
Pozzzzzzzzz :cao:
Шта има да се рогушим...ако се већ пост на мене односи.
Не волим када ико малтретира животиње, а то маче сигурно није уживало с ротом, а и мачкар сам.
Мсм мачка је симбол елеганције, покрета, умиљатости...никада нико ѕа лепу девојку/жену неће рећи да је кучка(сем у погрдном смислу), али мачка!:per:
Добро, имам и псе, али бре напорни су, само утрчавају у ноге да им се укаже пажња, док мачке...ако би да се мазе дођу, ако не искулирају ситуацију.

Јес свеца јој, изложена стресу од канаринца кога може лишити егзистенције ударцем шапе.
Узгред сестро слатка ово ,,маче" давно је оставило пубертет иза себе!

Brate slatki a ko je ovde izlozen stresu?:grudvanje3:

friendly-cat-cuddling-with-dog.gif

Pogledajte ovu samokontrolu da ne odreaguje na maltreriranje dosadne mačke :rotf: Svaka mu čast :lol:

friendly-cat-cuddling-with-dog.gif

Pogledajte ovu samokontrolu da ne odreaguje na maltreriranje dosadne mačke :rotf: Svaka mu čast :lol:
Ха, ха, ха, па сестро слатка нема ту речи о самоконтроли!
Тај пас је расадник паразита и добри чика ветеринар кркн'о му је инвермектин, само се заебо, уместо поткожно дао му мускулаторно и џукац се каталептички укочио.
Реално!

Hahahaha, pa ti u sekundi napisa i anamnezu i dijagnozu, svaka ti čast :lol:

Svaki dobro istreniran pas, neće ni da trepne na sve što se oko njega dešava, ako je primio takvu komandu.
Сестро слатка мој матори је ветеринар(до душе садЕ у пеМѕији:mrgreen:) и случајно сам видео кад је један његов практикант(они из средње ветеринарске у Футогу) погрешио и кркн'о инвермектин у мишић овце.
Паралисала се скоро моментално, остала укочена доста дуго, свакако више од минут и пала постанце са потпуно испруженим, укоченим ногама, вратом и кичмом.
Као дрвена!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back