neladm
Buduća legenda
- Poruka
- 28.526
nnikako mi nije jasno ko je los, zao ili mozda glup?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nnikako mi nije jasno ko je los, zao ili mozda glup?![]()
Kako ti nije jasno ?![]()
zasto se cudis?
sve je moguce ...
pitaj ....hmmmm...ne smem reci
ne znam...ponekad pomislim da jesam
sta ti mislis?
Ja se uopste ne snalazim na sajtu ovde sve mi je konfuzno.
Elem.
Danas sam bila na sahrani jedne divne osobe i srce mi je skrcano.
Ja se uopste ne snalazim na sajtu ovde sve mi je konfuzno.
Elem.
Danas sam bila na sahrani jedne divne osobe i srce mi je skrcano.
Snaći ćeš se, samo polako.Dobrodošla!
Možda pomogne ako malo proćaskamo?
Od suštine stvari.jao cika Frojde...
pa vi imate saversen prisrtup problemu, elem.. ka krenem ...
dugo nisam posecivala ovaj portal pa bih volela da mi kazete odakle da krenem![]()
ccc, vitamin Cmislim da me hvata grip
Pod hitno nađi neku koja će te voleti kao i ti nju. Nije to baš lako izvodivo, ali se događa.Sta ja da kazem na to da moja trenutna cura voli svog bivseg s kim je bila u vezi 2 ipo godine a znaju se 5 a samnom je mesec ipo dana a znamo se 6 meseci...
I to sam znao i bio svestan toga i jos kad nismobili zajedno i eto ti ga nekako me boli kad sam cuo to licno od nje...A pre toga je trcala po mene ko luda da me osvoji, kaze da me voli, mnogo joj se svidjam, drag sam joj, zgodan sta sve ali da nikad nece mozi da me voli vise od njega jer s njim prosla toliko mnogo itd...
A s njom sam krenuo cisto ono sto mi se svidja vise kao osoba nego onako fizicki, i zato sto je bila stalno pored mene, dugo i malo zavoleo dovoljno onako da se ubedacim i nerviram, razmisljam o njoj u toku dana bas dugo, sta da radim i da li uopste da nastavljam takvu vezu, a ne zelim da se takmicim niti u trkujem s njenim bivsim momcima, pa tako vidim da ne mogu da budem neko ko ce da joj promeni stav...
Da ne pricam koliko smo puta spavali, pa me je prosto strah zadnji put kako nam mi se omaklo, ne mogu da budem siguran da li je ispalo ok opusteno ili ne...
A kod nje u njenoj sobi stanu slike od njega na sve strane pa prosto izgubis volju za sve ebemti treba ti vreme da se ...... a i u toku moze da se..... pa onda kad se to desi i zastita stoji glupo i bezveze je, pa se plasim da mi se nije omaklo...Dok kad smo kod mene ili kad odemo do njene vikendice sve je ok...
Tako da sad se osecam da ne mogu ni nazad ni napred, ne daj boze da mi priredi neko cudo, ode mi mladost, a i bice sramote, ne znam dda li da nastavljam ili ne cekam da vidim jos mesec ipo kako ce stvari da teku pa posle da odlucim...Pritom ona hoce kao da bude samnom i da nece da me zezne, prevari i tako nesto sto mi je veoma tesko da poverujem....
Kratko receno upao sam u klizav bunar...![]()