Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ne šalju ljude kod psihijatra zato što je potrebno da on proceni da li nekome treba terapija lekovima već ih šalju zato
što je količina lekova koja je izdata na recept od lekara opšte prakse preskupa za RZZO.

I sada samo mogu da zamislim šta će se dogoditi kada ljudi koji godinama piju lekove toga
tipa odjedared prestanu da ih uzimaju zato što ih je stid da odu kod psihijatra.
Nekome u RZZO očito treba hitan pregled kod psihijatra pošto ja kao laik znam
da se sa takvim stvarima nije za igrati

Poslednja izmena:
:hahaha1:

Pa "cenim" da trebaju.
cobo11.gif
:lol; :zag:

Možda bi i ja trebala na neko vreme da se malo zanovim, teška odluka

Navraćam ja ponekad ovde,nekad me zovu,nekad sam...Ima dobrih tema...Nisam se nešto bavio
psihologijom-osnove uglavnom-Frojd-Adler-Jung i još ponešto...Malo sam skeptik i smatram da to
psihijatri bolje "znaju" ili bolje da kažem-efikasniji su kad se dešavaju problemi i anomalije...

A ja uletela sa psihologijom na filozofiju i eto kako sam prošla, kao da sam ih bunikom gađala

Morala da kupim novi frižider pošto mi je stari riknuo i gle čuda, isti sadrži ekološki gas koji druguje sa okolišom ali u dodiru sa vatrom
postaje eksplozivan. Gde je tu ekologija ja veze nemam? Kako nešto što je eksplozivno može biti ekološko ako devastira okoliš svojom
reakcijom sa vatrom tj iskrom

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back