- Poruka
- 8.892
Brzo ručkaj nešto i nahrani avatara...Moj Belov smazao za večeru desetak kedera koje sam doneoBio si vredan, 'ajde pa lepo se sutra provedi/te...
Najstrozu!
s Dunava...Velik i jak-prava mačorčina.Baci i ti tvom avatarku nešto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brzo ručkaj nešto i nahrani avatara...Moj Belov smazao za večeru desetak kedera koje sam doneoBio si vredan, 'ajde pa lepo se sutra provedi/te...
Najstrozu!
Bio si vredan, 'ajde pa lepo se sutra provedi/te...
Najstrozu!
P.S. A i ti si "ufitiljio".![]()
Mene ne mogu otjerati vjestice, ali silni "dobronamjerni" pozdravi, opce dobrocinstvo, klanjanje, poklanjanje (cvijeca, slicica i stihova), podrzavanje svih mogucih stavova dok god su od nekog ko nam daje reputacije, e to me otjera bespovratno.
Nisam ufitiljio,ali nisam ni bilder...Konstantnih 185/75-za basket koji još igram s klincima odlično...Doca (gariša) mi
kaže da moram prestati jer mi kosti nisu sigurno više dobre za sport...Ko zna,možda u pravu,mada mi poslednja laboratorija (prošle godine)
bila super...Kao fotokopirano od pre četiri decenije...(Ala se hvalim,a ono sutra nema Covija-puko ga šlog ili herc...)
Ma nije, nego ta macka (ili macor?) iz avatara ne izgleda mi bas debela....A za mene sacekaj, bar 10-tak dana treba za neki "rezultat"...

Pa ja to i kazem, Zebra i ja smo vestice....u najmanju ruku. A ova kafana i nije tako "sjajna"....taman kao budzak.
Ma nije, nego ta macka (ili macor?) iz avatara ne izgleda mi bas debela....A za mene sacekaj, bar 10-tak dana treba za neki "rezultat"...
![]()
![]()
Ma,Lafice,to je slika Belova kad je imao tri meseca...Bio klinja...Sad je moćna mačorčina-godišnjak-5-6 kilograma,a skače ko srndač...
Mačak Belov,a bome i ja...Ko??..

) kamuflirana-vas nisam primetio...Mačak Belov,a bome i ja...
A otkud ti da ste ti i Zebra vece...Ja znam da Valerija fura taj fazon,a vas nisam primetio...Moja je rođena takva () kamuflirana-vas nisam primetio...
![]()

Ako dođe DivI,neka me neko kratko na pp...Treba da kuckam nešto...I ja sam skeptik. I za psihologiju, i za psihijatriju.

Divi zalazi ovdje? Ok. Dovidjenja. Bojim se da ne lanem nesto sexualno za sta cika Frojd nema adekvatnu reakciju.
Pa iskreno receno jednom si bas "lanula" glupost, a da nisi objasnila na sta mislis....ali dobro je ako se to ne ponavlja jer pravi zabunu.
??? Mozda i nisam samo lanula. Reci mi na sta mislis pa da vidim jesam li izopacena.
Divi zalazi ovdje? Ok. Dovidjenja. Bojim se da ne lanem nesto sexualno za sta cika Frojd nema adekvatnu reakciju.
Vid ovoga!!!
Hajme cura ! ! ! I D E M O ! ! !