Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio si vredan, 'ajde pa lepo se sutra provedi/te...:cao:

:hahaha: Najstrozu!

P.S. A i ti si "ufitiljio". :hahaha:

Nisam ufitiljio,ali nisam ni bilder...Konstantnih 185/75-za basket koji još igram s klincima odlično...Doca (gariša) mi
kaže da moram prestati jer mi kosti nisu sigurno više dobre za sport...Ko zna,možda u pravu,mada mi poslednja laboratorija (prošle godine)
bila super...Kao fotokopirano od pre četiri decenije...(Ala se hvalim,a ono sutra nema Covija-puko ga šlog ili herc...)

Mene ne mogu otjerati vjestice, ali silni "dobronamjerni" pozdravi, opce dobrocinstvo, klanjanje, poklanjanje (cvijeca, slicica i stihova), podrzavanje svih mogucih stavova dok god su od nekog ko nam daje reputacije, e to me otjera bespovratno.

Pa ja to i kazem, Zebra i ja smo vestice....u najmanju ruku. A ova kafana i nije tako "sjajna"....taman kao budzak.

Nisam ufitiljio,ali nisam ni bilder...Konstantnih 185/75-za basket koji još igram s klincima odlično...Doca (gariša) mi
kaže da moram prestati jer mi kosti nisu sigurno više dobre za sport...Ko zna,možda u pravu,mada mi poslednja laboratorija (prošle godine)
bila super...Kao fotokopirano od pre četiri decenije...(Ala se hvalim,a ono sutra nema Covija-puko ga šlog ili herc...)

:hahaha: Ma nije, nego ta macka (ili macor?) iz avatara ne izgleda mi bas debela....A za mene sacekaj, bar 10-tak dana treba za neki "rezultat"...:lol: ;)

Pa ja to i kazem, Zebra i ja smo vestice....u najmanju ruku. A ova kafana i nije tako "sjajna"....taman kao budzak.

:hahaha: Ma nije, nego ta macka (ili macor?) iz avatara ne izgleda mi bas debela....A za mene sacekaj, bar 10-tak dana treba za neki "rezultat"...:lol: ;)

Ma,Lafice,to je slika Belova kad je imao tri meseca...Bio klinja...Sad je moćna mačorčina-godišnjak-5-6 kilograma,a skače ko srndač...

:lol:

291982_268790916495074_120202301353937_850845_933141518_n.jpg

Divi zalazi ovdje? Ok. Dovidjenja. Bojim se da ne lanem nesto sexualno za sta cika Frojd nema adekvatnu reakciju.

...da li to znači da ja sad treba da odem?
Dugo se držiš sa grupom,....
prelaze njihovi maniri na tebe,....
ranije te nisam poznavao kao takvu,...
Koji vam je bre,...
Zar je moguće da se ne možete izboriti sa svojom sujetom???
I to malo što dođem na forum, vam smeta,...
ili je to plan, za realizaciju koga si ti zadužena??
Svašta,...ovo naprosto ne mogu da verujem!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back