ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
Kaži mi samo jesi li uspela da ostvariš svoju najveću želju za danas?
Danas menjam dr. Nez . Otišao na kafu, i nije se vratio.

Danas menjam dr. Nez . Otišao na kafu, i nije se vratio.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jel moze neko da mi objasni zasto se iznerviram kada gubi reprezentacija a rekao sam sto puta da ih necu gledati vise?

mislim da sam stvarno gej
 mislim da sam stvarno gej 
Najveću - dnevnu, svako ima bar jednu veliku želju na dan, bar jakoju želju za danas?

I meni ..........jel moze neko da mi objasni zasto se iznerviram kada gubi reprezentacija a rekao sam sto puta da ih necu gledati vise?

jao, meni opet treba pomoć
postajem romantična i plašim se da se ne oduži,
ili nedajbože ustali to stanje

Moraćeš pacijenta ubediti da je njegova bolest izlečiva, da mu moral ne bi pao..kao kod Saint-ice maleDobro jutro u ordinaciji
Vidim imamo i jednu ispovest. Mislim da je koleginica Saint pomešala otomane. Ovaj je kod čika Frojda nije kod sveštenika, a ni kod zgodne komšinice.
U svakom slučaju nema leka za lečenje sebe od romantike i ljubavi. Prema kome god ispoljavali takvu vrstu emocija i raspoloženja...
 znači nema mi leka???
 znači nema mi leka??? 

I meni se slično dešavalo kad mi je umro deda, trajalo je, da sam pomišljala kako ću s tim živeti do kraja života, a onda kreće dalje...zamišljanje smrti bližnjih, strašno, znam.Nadam se da nisam promasila temu, ali zelala bih da cujem vasa misljenja, da li je to normalno ili treba da potrazim pomoc ( a mozda mi i vi mozete pomoci). Naime, meni je prosle godine umro deka za koga sam bila jako vezana. Svake druge veceri se setim njega, placem... ali problem je u tome sto od kada je on umro ja neprestalno razmisljam o smrti svojih bliznji ( roditelja ), i o tome kako bih volela da 'odem' pre njih jer imam utisak da ne bih mogla da podnesem da ih jednog dana... Svakog dana bar jednom pomislim na najbanalnijoj stvari...
ijao
kako je to divno.
 ))
))