ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
Kaži mi samo jesi li uspela da ostvariš svoju najveću želju za danas?
Danas menjam dr. Nez . Otišao na kafu, i nije se vratio.
Danas menjam dr. Nez . Otišao na kafu, i nije se vratio.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jel moze neko da mi objasni zasto se iznerviram kada gubi reprezentacija a rekao sam sto puta da ih necu gledati vise?

mislim da sam stvarno gej Najveću - dnevnu, svako ima bar jednu veliku želju na dan, bar jakoju želju za danas?
I meni ..........jel moze neko da mi objasni zasto se iznerviram kada gubi reprezentacija a rekao sam sto puta da ih necu gledati vise?

jao, meni opet treba pomoć
postajem romantična i plašim se da se ne oduži,
ili nedajbože ustali to stanje![]()

Moraćeš pacijenta ubediti da je njegova bolest izlečiva, da mu moral ne bi pao..kao kod Saint-ice maleDobro jutro u ordinaciji
Vidim imamo i jednu ispovest. Mislim da je koleginica Saint pomešala otomane. Ovaj je kod čika Frojda nije kod sveštenika, a ni kod zgodne komšinice.![]()
U svakom slučaju nema leka za lečenje sebe od romantike i ljubavi. Prema kome god ispoljavali takvu vrstu emocija i raspoloženja...![]()
znači nema mi leka??? 

I meni se slično dešavalo kad mi je umro deda, trajalo je, da sam pomišljala kako ću s tim živeti do kraja života, a onda kreće dalje...zamišljanje smrti bližnjih, strašno, znam.Nadam se da nisam promasila temu, ali zelala bih da cujem vasa misljenja, da li je to normalno ili treba da potrazim pomoc ( a mozda mi i vi mozete pomoci). Naime, meni je prosle godine umro deka za koga sam bila jako vezana. Svake druge veceri se setim njega, placem... ali problem je u tome sto od kada je on umro ja neprestalno razmisljam o smrti svojih bliznji ( roditelja ), i o tome kako bih volela da 'odem' pre njih jer imam utisak da ne bih mogla da podnesem da ih jednog dana... Svakog dana bar jednom pomislim na najbanalnijoj stvari...
ijao![]()
kako je to divno.![]()
))