doc.smash
Domaćin
- Poruka
- 4.206
Ok...šta raditi kada skontate da je neki datum da kažemo ,,smrtovdan,, neke osobe koja vam je bila sve najbolje?
Misli su mi totalno pomućene.Sve što je bilo potisnuto,naprosto je izletelo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li si ti svestan imbecilnosti ove izjave?![]()

Sto uopste ne znaci da opste dogovorene norme nisu upravo septicka jama kao doslednih gluposti inkvizicione provinijencije.![]()

)

I da pre nego sto pocnes da mi odgovaras da te ukratko prekinem...
Ne zelim ovde da filozofiramo ovo je PDF NAUKA! Ne zelim da razglabamo da li je starije jaje ili tvoja koka...
PSIHOLOGIJA JE PROSLA TRNOVIT PUT dok se nije izdvojila iz filozofije i postala nauka....prosla je sito i reseto, i odolela svim napadima i svim raspravama.....Eksperimentalna psihologija je postala i egzaktna nauka koja ima merne instrumente.....
Jos neke nauke su se isto izdvojile kao sto su pedagogija, sociologija, defektologija, antropologija i sl....
Sve ove NAUKE imaju nesto zajednicko - IMAJU NAUCNI METOD, IMAJU METODOLOGIJU, IMAJU STATISTIKU ZA MANIPULISANJE PODATAKA RADI DOKAZA....
Zna se sta je PSIHOLOGIJA A STA JE PSEUDONAUKA!
Tako da nema ja sta da se ubedjujem sa onim liko gore koga ti branis da li sam ja u pravu ili on.....
PSIHOLOGIJA JE DOKAZANA I POTVRDJENA...TO JE NAUKA I IZUCAVA SE NA FILOZOFSKOM FAKULTETU U 3 NASA NAJVECA GRADA....
Ono sto on pise nije psihologija.
E sad ne treba ja da dokazujem da to NIJE psihologija, ne idu tako stvari , tim redom, procitaj knjigu od cika Voje - "Da li postoje stvari koje ne postoje" da bi saznao mnooge stvari o logici, dokazivanju, argumentovanju, kontradikcijama, negacijama, zabludana i sl....
Ako on tvrdi da je ono psihologija PRVO MORA DOKAZATI DA JE TO PSIHOLOGIJA I TEK KADA PSIHOLOSKO SVETSKO DRUSTVO A I OVO NASE TO PRIHVATI KAO NAUKU, I JA CU PRIHVATITI AKO NE RAZUMEM TRAZICU OD NEKOG KOMPETENTNIJEG DA MI OBJASNI ZASTO JESTE NAUKA....
Sve dotle je to GLUPOST I POKUSAJ DA SE SKRENE PAZNJA NA SEBE KAKO JE ON SAD IZMISLIO TOPLU VODU....Sve ribe zele da postanu poznate manekenke glumice , pevaljke, a poneki priglupi streberi ele da postanu PROSLAVLJENI NAUCNICI SA NEKIM OFRLJE GLUPIM HIPOTEZAMA (CAK NISU NI TEORIJE JER NEMAJU NAUCNI METOD) I DA SE DICE TIME....
PA da je to tako , pa PARAPSIHOLOGIJA BI ODAVNO BILA NAUKA s'obzirom koliko takvih frikova ima raznorazne shizofrene ideje.....Svakog dana se rodi po sto nekih "hipoteticara" iz parapsihologije, ali NI JEDAN OD NJIH NIJE DOKAZAO DA J PARAPSIHOLOGIJA NAUKA I DA IMA NAUCNI METOD....A IMA I NAGRADA OD MILIJARDU EVRA KO DOKAZE.....
NA kraju kada vide da su ispali klovnovi oni upadnu u teeeeska psihijatrijska stanja....
Takod auopste nije naivno igrati se naucnika......
1+1 je 2...Ako neko tvrdi da je 1+1=8 on mora to prvo da dokaze a ne da mu dokaz bude - PA tvoje nije tacno nego moje, ili pak pa i moje 1+1-8 i tvoje 1+1=2 je tacno i sve je to nauka...Ne moze biti jer je to kontradikcija 1+1=2 i 1+1=8 ne moze stojati zajedno....Znaci prvo taj treba dokazati da je 1+1=8 i onda ce nasa teorija od 1+1=2 past u vodu i prihvaticemo novu teoriju....
ZNACI MORA SE DOKAZATI SVE.....NE POSTOJE NEKE TEORIJE I NAUKE ZATO STO SE TO NEKOM SVIDJA NEGO ZATO STO JE TO ISTINA I ZATO STO JE TO TACNO....Bar trenutno dok se ne nadje bolja preciznija nauka.....
A da je taj klovan pametan, on bi odavno ozbiljno izlagao svoju teoriju u svetskim naucnik krugovima kao nas TESLA NPR, i ako bi se dokazala kao tacna dobio bi Nobelovu nagradu.....A ne bi kao klovan visio na nekom forumu piskarajuci u vecini slucajeva neobrazovanoj deci koja nisu zavrsila ni srednju i neobrazovanim muskarcima i zenama koji lencare uz komp svaki dan i to sve u Srbiji - zemlji gde je 90% ljudi neobrazovano.....a samo 2% ima zavrseni fax, a samo 0,0000000001 % ima zavrseni fax psihologiju.....
Znaci veoma prosto - covek je klovan i samo ovde mozda mogu proci njegove teorije ali zato je tu cika bRu zLi - razotkrivac prodavaca magle i manpulatora neumnih lakovernih ljudi....
Izvin'te stvarno ali protiv toga se boim i to nece da prolazi dok sam ja ziv.....JA TO ISKORENJUJEM....
Ista fora je kao i sa astrologijom - TO NIJE NAUKA, NAUKA JE astroNOMIJA, ka o i Numerologija - to nije nauka, MATEMATIKA je nauka....
Kakva je ovo glupost iznad. Nisam citao.
Kakvi su ti to okidaci, bre? Je l' ti neki madjonicar lupao prstence pa si sad toliko religiozni naucnolog.
E, super, s obzirom da si ostvaren, a to je trpno svrseno stanje, sad mozes biti ubiven da bi se napokon ostvarilo to cemu ne das da se dogodi.
Bio jednom jedan pisar, birokrata Inkvizicije, koji je govorio da Psihologija nije nauka i da ce tek preko njega nezivog da to postane, te ona postade. Tako isto i ovi tvoji primeri koje ti zabranjujes.![]()
(plus ti je to logicka rupa; ako je namerna, svaka cast, ako nije onda je to jedan licemerni epic fail)
Da ti vratim pametnu recenicu, tvoju sopstvenu: Ne kaze se "nesto je glupost", nego "ja, bruzli, sam glup i ne razumem ovo".![]()
E, da, nauka je ono sto se bavi potvrdjivanjem pravilnosti posledica, a uzroci su ono dokle ne dopire.
Jedan besplatni naucni fakat: ti si vreca mraka koju tanke niti koprene svetlosti cine vidljivom.
Pardon, 1+1 je priblizno dva. Sva nauka se zaniva na aproksimaciji, a ne na tacnim faktima i istinama.
Nema ja sta da ne razumem ono gore - ono nije nista kompleksno niti tesko, ono je glupost......
DA NIJE GLUPOST ZASTO NIJE PRIZNAT U PSIHOLOSKIM KRUGOVIMA...?
KO JE SADA GLUP TI ILI JA?
PA NARAVNO TI....
Vidim i ti si u medjuvremenu postao clan te naucne sekte.....Vrbovali te izgleda...Ili verujes u neku slicnu glupost.....
Znaci jos jednom, ono gore je glupost, to ne kazem samo ja, TO KAZE SIROKI NAUCNI MILJE, A JA IH SAMO PODRZAVAM I SLAZEM SE SA NJIMA.....