***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
Ma ova naša Maja, nišlijska..![]()
![]()
aaa.. a što? čula sam da su se tukli na farmi/dvoru, gde već, a šta sad to bilo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ova naša Maja, nišlijska..![]()
![]()

aaa.. a što? čula sam da su se tukli na farmi/dvoru, gde već, a šta sad to bilo?![]()

ah, pa nije da nije lujka..![]()
...ko bru da joj je brat rođeni..

aaa.. a što? čula sam da su se tukli na farmi/dvoru, gde već, a šta sad to bilo?![]()
E ajde ne pravi se, da nije tebe da isfinansiras sms pobedu Milosa BOjanica neko drugi normalan bi pobedio u Farmi!
Kao ne gledas, a ne propustas ni jednu epizodu....

znaš bru, neki od nas imaju i malo veći iq od prosečnog, a i svoj život recimo..
a i mladost koja se ne da trošiti na gluposti tipa TV koji gledam jedva sat vremena dnevno
nismo svi kao ti, teretana - pink - posao - pink - teretana....![]()

vidim znas parolu kuca=poso-poso kuca, a omiljeni pevac ti je Ekrem Jevric Gospoda
p.s. Inace ljudi sa najvecim IQ-om pored ostalih gledaju PINK i DVOR!
Doktori psihologije kao npr Zarko Trebjesanin, razni pedagozi, sociolozi koji rade po radiodifuznim agencijama i vrse selekciju sadrzaja, ocenjivanje itd
Sta mislis ko stavlja ono 18+, 16+ i naznaku "ova emisija moze biti pogubna za vase dete a i za odrasle jer izaziva nasilje, perverziju, itd itd"
PA ljudi sa velikim IQ i velikim obrazovanjem a ne automehanicari!
Prema tome tvoj iskaz - "neki imaju i malo veci IQ od prosecnog pa ne gledaju to" je opet epic fail, i samo dokazuje da zaista nemas malo veci IQ od prosecnog....
Plus, nisi merila IQ, ja sam merio, bio na testiranju i znam sta pricam....Gde si ti merila IQ? Na fejsbuku ?
Toliko.......![]()

dušo, nije potrebno da objašnjavaš koliki ti je IQ, shvatamo svi koji smo ikada bar 1 tvoj post pročitali.
drugo, ti ni ne znaš da li sam ja merila IQ ili ne. dakle, nagadjaš.
a ti ljudi koji imaju natprosečni IQ i ocenjuju to, oni se eto bave time, a ja ne.
i ne znam zašto misliš da automehaničari ne mogu da budu sa natprosečnim IQ-om?
zar misliš da zanimanje determiniše visinu IQ-a?![]()

šteta što ga ne puštamo da živi u ubedjenju da mu stvarno leži psihologija![]()

nema pojma psihologiju![]()
Klinka koja nema pojma psihologiju kaze stucnjaku da nema pojma svoju struku!
Hahaha ala me nasmeja!
Epic Fail!
Uh bas sam se uvredio sada!
MA ni Ajnstajn nema pojma, ni Tesla a tek Onaj sto je rekao da je zemlja okrugla...Ccccc koliko takvih kao ti je reklo da nemaju pojma njihove nauke
hahahha
dovoljno da znam da ti ne znas 

šteta što ga ne puštamo da živi u ubedjenju da mu stvarno leži psihologija![]()

Mozes se busati pred ovima sto ne znaju sta je to psihologija, ja nazalost poznajemdovoljno da znam da ti ne znas
cao:
uci decko...
umesto sto imas jake odbranbene mehanizme tipa hahaha
to te sprecava u duhovnom razvoju![]()
Sta je psihologija???????????????????????????????????????????????????????????????
Kratko i jasno!
I nemoj sad ovo cao - ista si kao kuce koje ne ujeda...LAjes lajes a kad te pojurim pobegnes!
Znaci sta je psihologija????????????????
I koja psihologija - Ako si nekada cula psihologija nije - "ostavio me dcesko da li sam ja luda ili on?
Psihologija se danas razgranala toliko siroko da je cak retardirano reci da znas sta je psihologija! Cak su profesori na fakultetu koji su doktori nauka nestrucni da predaju neku drugu granu psihologije nego samo svoju!
ALI TI TO NEMAS POJMA I INDIREKTNO NAM PRICAS KOLIKO NEMAS POJMA RECENICOM JA ZNAM PSIHOLOGIJU I STA JE ONA......
NEMATE VI POJAM UTUVITE TO U GLAVU! NE ZNAM STA VAM JE TO ZANIMLJIVO DA SE TRIPUJETE DA ZNATE PSIHOLOGIJU, STO SE NE TRIPUJETE DA ZNATE ARHITEKTUTU ILI HEMIJU NPR???
sta te briga kako znam...A sta mene briga sto su profesori na fakultetu nestrucni...
Ti da znas psihologiju ne bi se tako ophodio, najpre...
Ne bi vredjao, sto je odlika nemoci...
Jednostavno znam..sta te briga kako znam...

sta te briga kako znam..

Veni, vidi, obrisah.
Aj sad pređite na uljudno ćaskanje.