Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pak, sa druge strane, upravo ovakav program, pun svađa i napada, omogućio je televiziji Pink da još jednom obori sve rekorde gledanostu u našoj zemlji. Međutim, sada se agencija koja je i previđena za televizijski program bavi ovim problemom. Konačno!

Kako se najavljuje, RRA (Radio-radiodifuzna agencija) ovih dana će održati sastanak sa čelnicima Pink televizije gde će raspravljati o štetnosti pomenutog rijaliti programa. Takođe i stručnjaci u oblasti psihologije su se oglasili na temu Farme, pa tako psiholog Žarko Trebješanin za Press kažu da je situacija u kući krajnje opasna:

“Ovo je igranje vatrom, neljudski i nečovečni eksperiment sa ljudima koji se stavljaju u takve situacije. Opasno je da ljudi danima borave u malom prostoru, jer jednom mora da dođe do nekontrolisanog pražnjenja emocija.”

I Zadruga je pokušala da utiče na ponašanje farmera, pa su u poslednjem obraćanju skrenuli pažnju da njihov rečnik ne dolikuje poznatim ličnostima i da svoje psovke i vređanje treba da zamene argumentima.

:hvala:

Poslednja izmena:
A ja se kladim da si ti Milos Bojanic! Samo te on moze prevazici u losem ponasanju.....

Ala si ga sročio, svaka ti čas...:rotf: :rotf: .... .... ...Daj odluči jesam ja Miloš Bojanić ili nisam..:D

Ps sta ti radi zena, jel budna??:per::per::per:

Nesto se ona mnogo interesuje za mene, tj nesto je ja mnogo zasmejavam.....na tu foru sam smuvao mnooogo devojaka....:cool:

:mazi: ah, puste želje, pusti snovi....:zper: :D

Puste zelje pusti snovi al' tvoja zena se nesto mnogo smeska u zadnje vreme, Bojanicu!

Evo šalje ti poljubac iz sažaljejna..da ne plačeš, i kaže da ti udelim par Slobodana Jovanovića za kutiju komdoma i da skineš mrak kod neke tete sa Plavog mosta..možda uspeš da se dovedeš u red i postaneš čovek..:D

1000dinar_2002f.jpg

Ajde pa...laka noć ti bila na mekem perju kušina ...:D

Evo šalje ti poljubac iz sažaljejna..da ne plačeš, i kaže da ti udelim par Slobodana Jovanovića za kutiju komdoma i da skineš mrak kod neke tete sa Plavog mosta..možda uspeš da se dovedeš u red i postaneš čovek..:D

1000dinar_2002f.jpg

Ajde pa...laka noć ti bila na mekem perju kušina ...:D

Hahah vidim znas te lokacije za skidanje mraka, jel si i ti tamo to odradio pa si postao muskarac hahahah:mrgreen::mrgreen::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf:

E sad mi je onda jasno kako si se ozenio i gde si izabrao zenu :mrgreen::mrgreen::mrgreen: (hint za Borca : nisam nista eksplicitno rekao i nekoga uvredio, neka shvati svako kako ko hoce)

Маја Николић...
Пратиш ли ти дневну штампу? :)
a.. pa ne. ništa više ne pratim. i odma' mi je lepše u životu :D
MA jedna mnogo fina lepa kulturna obrazovana osoba! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

p.s.To je ona zbog koje babe ne mogu da gledaju Pink vec 2 dana i gube zivce! To je ona zbog koje ce da se ugasi dvor farma a mozda cak i ceo PINK!

daj bože i da ugase pink.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back