crossoverprint
Aktivan član
- Poruka
 - 1.535

Sve su to seanse humanog karaktera,nema tu ni k od keša![]()
A reklama?Uostalom, kome ovde treba kes meni ili vama? m?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve su to seanse humanog karaktera,nema tu ni k od keša![]()
A reklama?Uostalom, kome ovde treba kes meni ili vama? m?

kakvu kafu piješ?
![]()

Tacno, a sta rade moji terapeuti, m? Umesto da resavamo problem one pricaju o nogama. Gde je taj kes, sta ste se stisle ionako sve sto zaradite potrosite da ubedite muskarca da vam lova ne znaci nista.![]()

Tacno, a sta rade moji terapeuti, m? Umesto da resavamo problem one pricaju o nogama. Gde je taj kes, sta ste se stisle ionako sve sto zaradite potrosite da ubedite muskarca da vam lova ne znaci nista.![]()

@litlDi: ja razmišljam o tome što nisam počistila stan pa moram sutra rano da ustanem to da uradim.
evo za tebe jedan voćni čaj od trešnje
![]()

kuku, sad kad dodje ceo ljis ovde
tačno ćemo da razdevičimo ovaj pdf![]()

Ja, sto pitas?ko je to rekao?![]()

Ma ne, za to trosis pare tek kad ga ubedis da ti ne trebaju.Ја паре трошим на доњи веш-да убедим мушкарца да сам и више него залогај за њега па да обрати пажњу шта ради![]()

Ма не, то је чисто било да покаже да не трошимо сви паре из наведеног разлога.
А и што ти кажеш, ко каже да нам паре нису битне?![]()

Ja, sto pitas?
Ma ne, za to trosis pare tek kad ga ubedis da ti ne trebaju.![]()
Ma ne, za to trosis pare tek kad ga ubedis da ti ne trebaju.![]()

neko širi dezinformacije![]()

ko je to rekao?![]()
Ја паре трошим на доњи веш-да убедим мушкарца да сам и више него залогај за њега па да обрати пажњу шта ради![]()
pa nisi u pravu. ženama su pare itekako bitne.![]()

ja? čista sponzoruša
ti?![]()

Nisam ni rekao da nisu bitne, nego da svoje trosite da muskarca ubedite da vam nisu vazne, pa da ni njemu ne treba da budu vazne. E, tek tada mozete da kupujete gacice, usput kao opet njemu cinite.![]()