- Poruka
- 29.534
hvala hvala, duran volim....
a i bila sam im na koncertu u Beogradu 2006.
 2006.

a i bila sam im na koncertu u Beogradu
 2006.
 2006.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 2006.
 2006.

Jer ih terapeut razume... dodirne ih tamo gde ostali ne mogu ne umeju ...
Zasto se pacijenti uvek zaljube u terapeuta?

..
 ..Uh ova tema je ko stvorena za mene....
PA ova tema je za chat o psiholoskim temama........Tj malo opustenija varijanta pricanja o psihologiji......Mada ovde pise ko sta 'oce, kao i na drugim temama....
Nisam uspeo ono sto sam zamislio....

Ciko a jel mogu ja da napisem sta me muci a ti da mi das neki dobar savet?

a ti ?
 a ti ?  pa cu uzeti da nesto radim...
 pa cu uzeti da nesto radim...

A POGOTOVU AKO SMO BUDUCI VISOKO-OBRAZOVANI STUCNJACI - INTELEKTUALCI I AKADEMICI???
 A POGOTOVU AKO SMO BUDUCI VISOKO-OBRAZOVANI STUCNJACI - INTELEKTUALCI I AKADEMICI??? 

) I REKAO SAM MU " BATALI DROGU UVATI LOPTU U RUKE DROGANE",
) I REKAO SAM MU " BATALI DROGU UVATI LOPTU U RUKE DROGANE",

) KAKO TO MOZE SVAKO RADITI JER JE IZBOR NA NJEMU (
) KAKO TO MOZE SVAKO RADITI JER JE IZBOR NA NJEMU (

) I KAKO JE TA PAROLA "Bolje radi ovo a nemoj ono..." odavno prevazidjena i kako je to los argument
) I KAKO JE TA PAROLA "Bolje radi ovo a nemoj ono..." odavno prevazidjena i kako je to los argument 

OVO JE NECUVENO!!!!!!!!!
SVRATIO SAM NA PDF ZDRAVLJE MALO I UPAO NA TEMU GDE SE NEKI STUDENT MALO DROGIRAO PA SAZNAO DA IMA SISTEMATSKI PREGLED ZA FAKULTET PA SE SADA BOJI DA MU NE PRONADJU TRAGOVE DROGE U TELU OD NOVE GODINE
NOVA GODINA JE NOVA GODINA VESELIMO SE, ALI DA LI SE BAS MORAMO I DROGIRATI???A POGOTOVU AKO SMO BUDUCI VISOKO-OBRAZOVANI STUCNJACI - INTELEKTUALCI I AKADEMICI???
ZAR NIJE SASVIM DOVOLJNO I ALKOHOLISANJE DO TROVANJA MALTENE I MESANJE ENERGETSKIH PICA KAO NPR RED BUL I GUARANE SA ALKOHOLOM (STO JE IZRICITO ZABRANJENO) ???
I JA MALO ZAPLASIO PEDAGOSKI SUDENTA DA TO NIKAD VISE NE BI RADIO I DA MU NE PADNE NAPAMET (REKAO SAM DA PSIHOLOZI IMAJU ONO KUCE IZ POLICIJE KOJE CE DA PUSTE DA GA NJUSI I DA MU NADJE NAMIRISE DROGU U TELU) I REKAO SAM MU " BATALI DROGU UVATI LOPTU U RUKE DROGANE"
I ONDA SE JAVLJA JEDAN DOKTOR, HIRURG KOJI ME KRITIKUJE KAKO NE TREBA OSUDJIVATI NIKOG () KAKO TO MOZE SVAKO RADITI JER JE IZBOR NA NJEMU (
Jos je uz sve ovo odgovorio decku da se ne sikira i da su ti tragovi iz njega "isparili" i da to relativno brzo izadje iz tela tj DAO MU JE NAGOVESTAJ - MA TO BRZO IZLAZI IZ TELA, NE SIKIRAJ SE, MOZES TO OPET DA UZMES NEMAS FRKE...
Bar je mogao da mi ne kaze i da ga slaze da to izlazi veooma sporo iz tela pa cak i za 9 meseci npr, mali nikada vise ne bi pomislio da se drogira, bar dok ne zavrsi fakultet zbog ovih testiranja.....
MISLIM ONO, PRAVI DOCA "PEDAGOG"
Eto kakvi su neki ljudi, ovi lekari nek su i najgori ljudi sa profesijom pored popova pedofila i ucitelja/nastavnika/profesora zlostavljaca i psihopata dece

Sta u cemu je problem??? Da znate gramatiku srpskog jezika uvideli bi da nema greske....Samim tim sto mislite da je ovo greska prikazujete vlastito neznanje.....

ma ne, nego sve sve pa i deca psihopate