Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam to cula :)
A sto se muskarci sminkaju :think:

Preduhitri me sa mojim odgovorom na tvoje prvo pitanje....

ZASTO SE ZENE SMINKAJU?
Pa i muskarci bi se sminkali kada bi postojala sminka za njih!
Eto odgovorio sam na pitanje pitanjem, kako i dolikuje nekom filosofu!!!!!! A obicno ovako i odgovaraju ljudi kada su zensko-muski odnosi u pitanju: Ti pitas - A zasto zene to i to rade a one odgovaraju - A zasto muskarci to i to rade hahahahah :hahaha::rotf:
(namerno sam rekao ZM jer svi pisu MZ odnosi pa to izgleda kao da su muskarci nesto vredniji pa se prvo stavlja M pa tek onda Z, tako da eto udovoljio sam i preskacemo tu temu odmah u startu!)

Problem muskaraca i sminkanja je sledeci:
Zene koriste sminku jer sminkanje istice feminine karakteristike ljudskog bica!

Problem muskaraca i sminkanja je taj jer bi se dobio suprotni efekat! Feminizacija muskaraca......To nije u skladu sa koncentracijom testosterona u krvi :cool:

E kada bi se izumela sminka za muskarce koja ce pojacavati maskuline karakteristike muskarca E ONDA BI SE SVI MUSKARCI ODREDA NON STOP SMINKALI, A JA KAKO SAM LUD I MRZIM POMODARSTVO BIH VEROVATNO BIO UVEK NENASMINKAN!

I SADA SAM UVEK "NENASMINKAN" NASPRAM VECINE KOJI SU "NASMINKANI" DO BOLA!

Mada u sadasnjem drustvu bih i voleo da se sminkam!
Jednom sam dobio ideju da za dan fakulteta na svecanoj organizaciji izadjemo nasminkani kao clanovi KISS grupe ispred profesora ...:hahaha::rotf::hahaha:
Dobro bio sam mlad i lud!
:hahaha::lol:

dA !

Ja sam u srednjoj na praksi bio u porodiljskom i gledao sam porodjaje i svih sedam devojcica koje su se rodile su rodjene nasminkane !
Da se zene ne trebaju sminkati one bi se rodile bez sminke.....

sta imas protiv sminke
trepp-1.gif

i ja mrzim pomodarstvo ali postoje razne tehnike sminkanja...
ne volim uniformisanost...

sta imas protiv sminke
trepp-1.gif

i ja mrzim pomodarstvo ali postoje razne tehnike sminkanja...
ne volim uniformisanost...

Nemam nista.....Nego eto tako sam se sarkasticno i ironicno izrazio...

Ako je neka devojka vec lepa kao Saint ko sto neko rece npr i ja je vidim takvu u bar 30% slucajeva onda ok neka se sminka nemam nista protiv, ALI DA ZNAM JA BRE SA KIM SAM!
A ne posle 3 meseca da provalim da to nije ta devojka u koju sam se zaljubio kada skine sminku prvi put....

Nemam nista.....Nego eto tako sam se sarkasticno i ironicno izrazio...

Ako je neka devojka vec lepa kao Saint ko sto neko rece npr i ja je vidim takvu u bar 30% slucajeva onda ok neka se sminka nemam nista protiv, ALI DA ZNAM JA BRE SA KIM SAM!
A ne posle 3 meseca da provalim da to nije ta devojka u koju sam se zaljubio kada skine sminku prvi put....
pa ok to je onda maska ako ne znas s kim si :lol:
al u pravu si ima i toga :lol:

kako prekriti ruznocu?
ako neko ima ruzne oci kako ih prekriva sminkom :think:

a sta ti kazes :ceka:

lepota se moze istaci... to da...
mogu se prekriti neke sitnice tipa tamni podocnjaci...

MA bre znam ima neke devojke koje su odvratne bez sminke.....LADNO BIH JOJ REKAO - SLOBODNO MI KAZI KADA TI NESTANU PARE DA TI JA DAM DA KUPIS SMINKU, SAMO NEMOJ DA JE SKIDAS KAD SAM ZA SRO VEC I CEO GRAD ZNA DA SAM SA TOBOM! (aj sto me bas briga sta "carsija prica" nego sto se ni meni ne svidja)

NE znam mozda ti kao zena vidis ispod te sminke kakva je zena ali ja ne vidim.......Za mene su ruzna zena i ta ista lepa zena sa sminkom tj nasminkana 2 razlicite osobe po fizuelnom smilu...

DA ne napominjem sada tu i visoke stikle, steznik za stomak vesto sakriven u oblik nekog debelog kaisa ili korseta, pa zatim carape u brushalter (ne znam strucni termin ahhaha) PA ONDA NEKI VOCNI PARFEMI KOJI TI PODIZU NAGON ZA ISHRANOM ILI GRICKANJEM AHAHA, PA ONDA IZUDEBLJANE NAULJENE USNE KOJE SE PRESIJAVAJU.......

Ej budi tu idem do WC-a

pa ne daj se zavarati :lol:

a sto mora da je neko savrsen da bi ti se svideo ?
valjda je bitna i licnost itd...

E da, ovo sam zaboravio da naglasim...
Ispada da samo jurim manekenke a po logickoj gresci zakljucivanja ispada da i manekenke jure mene hahahahahah
A=>B ali B ne=> A

Ne mora da bude ni lepa ni zgodna a posebno ne lepa u telu jer se to zacas dotera ako joj ja budem licni trener!!! (stvarno mislim na trening u teretani)
Lepota je u oku posmatraca i ljubav je slepa tako da, u pravu si besmrtna ne mora da bude nista od toga...
Sta vise, ne mora da bude bitna ni licnost ni bilo sta iz cega se sastoji licnost, ni stavovi ni pogled ni nista!

ZATO SE I KAZE - ZALJUBLJUJEMO SE U POGRESNE I TO JE TO...COVEK SE NUZNO ZALJUBI, A NE ZATO STO TAKO ODLUCI.....ILI SE DESI ILI NE.TACKA!
E SAD POSTOJE I "HIROVI" I "TRIPOVANJA" KOJA NISU LJUBAV....
PSIHOLOGIJA TEK TO TREBA LEPO DA OTKRIJE I IZDEFINISE ALI JE TO VEOMA TESKO ZBOG PRIRODE LJUBAVI KOJA ZA SADA NE MOZE DA SE NEKAKO IZMERI I ONDA UBACI U STATISTICKE FORMULE PA DA SE DOBIJE REZULTAT I POTVRDA HIPOTEZE DA LI JE ZA NEKOG TO BILA PRAVA LJUBAV ILI JE SAMO TO BIL ANJEGOVA ILUZIJA OSECAJA!

ljubav-je-slepa-15239.jpg

This is love. Love is blind
And true love is hard to find
It Makes you wonder now yesterdays news
At the bitter end of a love affair: some you win some you loose

'Cause love is blind
Love is blind

This is time To heal the pain
And sooner or later is back again
And don't be angry that your heart could be so wrong
When all of your many feelings got to sing the same old song

'Cause love is blind
Love is blind

Now Is time for parrying
For the nights Sleep alone
Makes you wonder why you ever learn from the past
'Cause this ain't the first time baby and it won't be the last

'Cause love is blind
Love is blind

love is blind
Love is blind

So is love, Love is blind
And true love, so hard to find
There is only one remedy to take away the pain
You gotta roll in the punches, baby, score all over again

E da, ovo sam zaboravio da naglasim...
Ispada da samo jurim manekenke a po logickoj gresci zakljucivanja ispada da i manekenke jure mene hahahahahah
A=>B ali B ne=> A

Ne mora da bude ni lepa ni zgodna a posebno ne lepa u telu jer se to zacas dotera ako joj ja budem licni trener!!! (stvarno mislim na trening u teretani)
Lepota je u oku posmatraca i ljubav je slepa tako da, u pravu si besmrtna ne mora da bude nista od toga...
Sta vise, ne mora da bude bitna ni licnost ni bilo sta iz cega se sastoji licnost, ni stavovi ni pogled ni nista!

ZATO SE I KAZE - ZALJUBLJUJEMO SE U POGRESNE I TO JE TO...COVEK SE NUZNO ZALJUBI, A NE ZATO STO TAKO ODLUCI.....ILI SE DESI ILI NE.TACKA!
E SAD POSTOJE I "HIROVI" I "TRIPOVANJA" KOJA NISU LJUBAV....
PSIHOLOGIJA TEK TO TREBA LEPO DA OTKRIJE I IZDEFINISE ALI JE TO VEOMA TESKO ZBOG PRIRODE LJUBAVI KOJA ZA SADA NE MOZE DA SE NEKAKO IZMERI I ONDA UBACI U STATISTICKE FORMULE PA DA SE DOBIJE REZULTAT I POTVRDA HIPOTEZE DA LI JE ZA NEKOG TO BILA PRAVA LJUBAV ILI JE SAMO TO BIL ANJEGOVA ILUZIJA OSECAJA!

ljubav-je-slepa-15239.jpg

This is love. Love is blind
And true love is hard to find
It Makes you wonder now yesterdays news
At the bitter end of a love affair: some you win some you loose

'Cause love is blind
Love is blind

This is time To heal the pain
And sooner or later is back again
And don't be angry that your heart could be so wrong
When all of your many feelings got to sing the same old song

'Cause love is blind