Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nepznat tip na Insta me smarao tri dana da se ošišam na nulu, nisam hteo da budem grub, hteo sam samo na fin način da prekinem to jer ne prija kada vas neko smara da uradite nešto šta samo vi imate pravo da odlučite da li ćete ili ne.

U poslednjih možda godinu dana počeo sam da ljude klasifikujem po licu, ako mi se dopada ok ako mi se ne dopada pozz jer sam primetio da nam se nekako ljudi dopadaju ili ne dopadaju iz nekog razloga, kao da nam podsvest tako daje do znanja da li sa nekim da se zbližimo ili ne. Kao kada kažu da su oči ogledalo duše ali moram napomenuti da to u principu nema veze za lepotom već sa tim da li meni neko prija kada ga pogledam u oči, može biti prelepa osoba ali da me odbija, da mi deluje hladno i neharizmatično. Sa njim je bilo slično, čak mi je delovao i iritanan do neke mere i ispostavilo se da je osoba sa kojom ne bih trebao da imam nikakvu komunikaciju, imam utisak da slične sebi nekako možemo da prepoznamo, nekako nam se dopadnu, kao da osetimo sličnu energiju.

usamljenost može da pospeši demenciju :confused: https://www.krstarica.com/zdravlje/...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

mene neki i poznaju ovde :flert:

ja volim tako da budem sama ili sam prosto inertna da ne budem ko ebe demenciju
nemojte se ubijati mada otkud znam, ima onih koji bi nekako s vama ćaskali utešno

- - - - - - - - - -

pitam se nekad da nisam dementna

pa nek me poznaju ne umem ni da udarim ni da ubodem to sam prosto ja
nemam te vrhove

mada demencija smeta okolini ili tebi kad se setiš pa moraš da se više dementiraš

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back