- Poruka
- 29.534
znaci ti si neki lakrdijas?
korosti smajlije u lecenju

po mogucnosti ove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci ti si neki lakrdijas?
a da nisi ti dobitnik nobelove nagrade, ili pak kandidat za istu![]()
Ahahahahhahah koliko mi je ovo smesno ahahahahha
A nije nista posebno smesno ali trenutno me uhvati neki napad smejanja...
Evo tek sam poceo da pisem na ovoj temi a vec dolazi manicna faza
Sad mi uglavi slika kako lezis a Frojd nema pikslu nego ti treska pepeo u kosu jer obicno su stolice sa psihijatrima tacno iza glave pacijenta koji lezi i zamisli jos ih bije glas da su psihijatri malo ludi zamisli zanese se jer ima veliku guzvu i navalicu ljudi,radi po 12 sati dnevno i umesto piksle pocne da trese tebi u kosu pepeo....
A ti ono ustanes i kazes jao hvala vam doktore mnooogo ste mi pomogli a ono na vrh glave ti se nesto beli u crnoj kosi i tako izlazis iz ordinacije a u hodniku - cekaonici te svi gledaju cudno![]()
Sta je normalno a sta je nenormalno???
Kada je nesto smesno normalna reakcija je smejanje a ne kukanje i to je jedino normalno!
p.s.Dokle cete vise da izigravate psihijatre??
Sto niste zavrsili fax za to pa da se bavite kad volite/??
Aaaa mnooogo tesko a vi nemate mentalne predispozicije ni za pekara akamoli za psihologa/psihijatra...
Epa onda cutite i ne lajte!
Sta je normalno a sta je nenormalno???
Kada je nesto smesno normalna reakcija je smejanje a ne kukanje i to je jedino normalno!
p.s.Dokle cete vise da izigravate psihijatre??
Sto niste zavrsili fax za to pa da se bavite kad volite/??
Aaaa mnooogo tesko a vi nemate mentalne predispozicije ni za pekara akamoli za psihologa/psihijatra...
Epa onda cutite i ne lajte!
teorija akcije i reakcije... ali sta je povod za akciju?![]()
Cini mi se da je problem u prenabildovanim misicima...preterivanje uvek nacini stetu .. drugi deo je jednostavno morao da zakrzlja.
Mali intermezzo ... Evo nešto na temu:
![]()
odmaram![]()
sto na svojoj ruci... nadji nekog decka... evo BruZli ima velike misice (ako je suditi po avataru), mozes se "udobno" smestiti![]()
Otkud znas da ga nemam![]()
pa vidim ti na smile-uto je tvoja ruka koliko vidim
![]()
ne krivim te... po nekad ni sam se be ne razumem![]()