Evo mene opet...
Shvatila sam da sam svima postala lični psiholog i psihijatar. Nije da mi mnogo smeta, ali nekako me malo nervira. Ja sam tu za sve, sve mogu da razumem i saslušam, ali nekad i meni treba da me neko sasluša. Nije da imam probleme, ali kad si tu za nekoga ceo dan i celu noć, spreman si da u 3 sata ujutru, kad te probudi drugarica sa svojim problemima, ustaneš i saslušaš, pa onda i ti očekuješ bar malo razumevanja, zar ne? Zapravo, ne tražim ja razumevanje, samo malo više oduševljenosti kad joj npr. kažem da imam momka ili da sam dobila nagradu za literarni rad ili fotografiju; da me samo ponekad pita šta ima kod tebe? Možda i ja imam neki problem koji bih želela da ispričam. Možda imam babu koja zvoca po celi dan i živi sa nama i ne da nam mira, možda mi je muka od svih ljudi u školi i želim da se vidim sa nekim van nje i da se ispričam kao čovek - o drugim temama, kao što je npr. knjiga koju sam upravo pročitala i koja me je oduševila ili o filozofskim i psihološkom stavovima, filmovima i slično... Samo mi treba promena. Promena okruženja....