hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.152
ocu se ubijem a ne smem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja imam problem sto niko nece da mi obrise profil na ovo forumu I SVI SE PRAVE LUDI! ima u beogradsku hroniku da odem lopovi!!!
Pa brate da tražiš rešenje bilo bi ama baš da se usereš od muke, jer rešenja neeeemaaaa, a ti kažeš da je to lako, meni eto baš i nije. A da te razumem, razumem te ko da o sebi divanim.
Imam decu koju volim više od života, odrasli a sa moje sise nikako da se skinu. Imaju svoje živote i svoje biznise ali mamina kujna, mamina veš mašina i mašina za peglannje-čitaj mama pegla- to nikako da izađe iz mode. Jes, mogla bih ja da kažem: ****** se deco, odrasli ste, radite šta vam volja i kako vam volja, ali ono prokleto balkansko u meni mi ne da, kuvam, perem, peglam i šta sve ne još, aj da ne nabrajam, a da mi je pun *****, jeste stvarno. Nikakav život nisam imala samo da bih njima neki obezbedila i još uvek nije dovoljno, uskoro ću prdnuti u čabar a živela nisam.
Da se razumemo, ne sanjam ja više kao nekad o sejšelskim ostrvima, ta bajka kod mene više nema prođe, ali bih volela da bar na Tisu odem jednom nedeljno, a tu mi je da dopljunem do nje-mislim Tise,reke Tise, a nema šanse da se to desi, kako ja krenem jal na pecanje, jal na kupanje oma jedno od dvoje mojih mladunaca ima zadatke, peri, peglaj, kuvaj i na kraju jedi govna mati, za drugo se ni rodila nisi![]()
Sme se! (I smije!) Al' ... dozvoljeno nije!ocu se ubijem a ne smem
Sjecam se da sam prilicno cesto razmisljao o samoubitstvu dok sam u kuci imao bombu-kasikaru. Lezao bi na trosjedu i posmatrao nju koja je lezala u vitrini i razmisljao o tome kako bi bilo lako ukinuti ovaj zivot tako sto bih samo jednim potezom izvukao osigurac, taj bezvrijedni komadic metala. Bobma je tajanstveno nestala posto sam jednom, u trenutku slabosti, pred sestrom naglas izrekao ove misli. Ali poslije toga je suicdno raspolozenje znatno smanjilo intenzitet da bi na kraju i potpuno nestalo.
a da li te ista razmišljanja voze i kada vidiš noževe..viljuške..tablete, konopac..?
a sto ne napravis kompromis ono ne ukines im hranu potpuno a ne radis ni bas nesto ko crnac, malo nekad opustis a nekad im spremas, pa sigurno ne bi ni volela skroz da nema toga ima tu i valjda neke gotive.
mada ako je samo kuvanje i peglanje, pa to radis i sebi znaci imas jos jednu porciju vise
onda valjda nekad ostavis tu porciju vise a nekad ne radis tu porciju vise (mozes i da ukines potpuno)
znaci kako te onda to sprecava??
a mogu i oni valjda nekad to da rade za tebe ako ne rade nekako da se shaljivo dogovorite???
ako vas ne vezuju finansije onda je valjda to ok nesto
tebe=vas
Ti, preterana i jesi preterana stvarno, msm, ova muzika
![]()
Zašto se ova tema zove ovako, kad je opštepoznato da je Frojd prevarant?
Bolje da je "na razgovoru kod Junga".
Ma prevaranti i jung i frojd, jedan svodi svaki problem na odnos sa majkom, a drugi...???
Kako god da obrneš, ista pesma![]()
Frojd je bio na kokainu a Jung mu tucao zenu.Zato je i doslo do razlaza njih dvoje na parabrodu kad su putovali u Ameriku.
Frojd je bio na kokainu a Jung mu tucao zenu.Zato je i doslo do razlaza njih dvoje na parabrodu kad su putovali u Ameriku.
Ma ne, nemam vise te samoubilacke misli. Ovo sa bombom se desavalo davno, u onome teskom poratnom periodu kada sam postao izbjeglica, nova sredina u kojoj sam se tesko snalazio, novi ljudi, sve novo, velika usamljenost, osim toga i socijalna ugrozeonst, svi u kuci bez posla, zivot na humanitarnoj pomoci... Uglavnom sve crno i zalosno pa sam se zbog svega toga i osjecao tako samoubilacki. Ali proslo je od tada 15 godina. Sada se toga perioda sjecam kao mracnog, srednjeg vijeka mog zivota.
A jel to bilo kad su krenuli "Titanikom" za Ameriku![]()
Stvarno, šta reći, izbeglice, muka vas pritisla na svim nivoima, a u vitrini kašikara, čudo da se zaista nisi ubio. Kakav je to mozak u pitanju da mi je samo znati, mislim, kašikara u vitrini, dobro je niste stavili na trpezarijski sto umesto činije sa voćem![]()
Ovdje bi dobila od mene -rep! Al ga nema.Stvarno, šta reći, izbeglice, muka vas pritisla na svim nivoima, a u vitrini kašikara, čudo da se zaista nisi ubio. Kakav je to mozak u pitanju da mi je samo znati, mislim, kašikara u vitrini, dobro je niste stavili na trpezarijski sto umesto činije sa voćem![]()