Pa koga briga, važno je pervuješ makeout od te žene od 18 godina i 1 sekundPostoji, ali nisu nabijeni seksapelom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa koga briga, važno je pervuješ makeout od te žene od 18 godina i 1 sekundPostoji, ali nisu nabijeni seksapelom
Zašto se toliko ponižavaš prečicamaPa koga briga, važno je pervuješ makeout od te žene od 18 godina i 1 sekund
Šta će tebi tinder?
ja sam ultra jak ali sam i ultra hipersensualanZatim još jedna nelogičnost, nije nemoguće videti devojku/ženu kako (iz bilo kog razloga) grli s ljubavlju neku tetku (stariju ženstvenu osobu).
Dakle, neka druga budala gymcelluje u teretani da bi postao muževan, u nadi da će mu to doneti devojački zagrljaj
a u stvari vidimo da potpuno suprotno bivanje hipermekanom sisom to može postići
Draskovic tvrdi da je sve sto nam se desilo u poslednjih 30 godina posledica kgb struktura instaliranih 45 a prezivelih i nakon 48.
Zanimnljivo je to njegovo gostovanje u pressingu na n1, poslusaj kad nadjes vremena