Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Stvarno? Meni nekako deluje americkiДа, то је оно што ја тврдим већ годинама. Србија је петријева шоља КГБ-овског малигног утицаја.
Само што је и тај Драшковић део тога истога.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno? Meni nekako deluje americkiДа, то је оно што ја тврдим већ годинама. Србија је петријева шоља КГБ-овског малигног утицаја.
Stvarno? Meni nekako deluje americki
Da, on se sad posipa pepelom zbog cetnicarenja.Вук је настао крајем 1980их играјући потпуно КГБ-овску националистичку, псеудо-православно, печењарску, равногорску игру, исто као и његов кум, Вјекослав Ш.
Онда се прикачио правој демократској опозицији- ДС-у, Пекићу, Коштуници, Ђинђићу, Мићуну и са њима 1991. као предводио народ да сруши диктатора, само што некако тај пуч 09. марта није успео. А у целом источном блоку је успео.
Онда је 1996-1997. опет са Ђинђићем и Весном Пешић предводио протесте, и пристао је на мизерне уступке и онда ушао у Милошевићеву Владу.
Па је после трагично тврдио да је Милошевић покушао да га убије, а на изборе у септембру 2000. је изашао да одвуче неке гласове од ДОС-а и спречи победу Коштунице у првом кругу.
После се пришљамчио уз Коштуницу и даље играјућу "Конзервативца", са оном пијандуром Илићем, па су 2003. чинили власт са Г17 Плус, ДСС-ом уз мањинску подршку СПС-а. Па се онда пришљамчио Тадићу 2008 играјући НАТО лидера, па Чипуљићу од 2012. играјући просто Вука, а Вук мора увек да је у власти.
У свакој је власти, у свакој је влади од 1999, увек је тамо где су паре, за његову жену и њега и њено цело црногорско и његово цело херцеговачко племе,
а целог живота није ништа урадио, осим што је предводио опозицију целих 90их, а опозиција је коначно победила кад је он престао да је предводи.
Не желим да кажем да је активно саботирао, али можда и јесте.
Прљав и превејан и премазан свим бојама.
Da, on se sad posipa pepelom zbog cetnicarenja.
Jedno je izvesno - francuska je sobarica
Zar nisu svi tad usli?Као неуспели, лузерски Мило Ђукановић из паралелног универзума.
Замисли 1999. уђеш у Милошевићеву владу. Фуј.
Zar nisu svi tad usli?
Ti bi trebao sad da se zamonašiš u RusijuДа, то је оно што ја тврдим већ годинама. Србија је петријева шоља КГБ-овског малигног утицаја.
Jako je cudan tvoj stav kao proamericke liberalke prema izraeluThe Diarrhea of Anne Frank
Ne znam da je Aparthejd vrednost otvorenog društvaJako je cudan tvoj stav kao proamericke liberalke prema izraelu
Ali amerika je uvek bila na strani izraela a rusi i generalno levicari na strani palestineNe znam da je Aparthejd vrednost otvorenog društva
Pa koga briga šta Krstaši i obožavaoci križa smatrajuAli amerika je uvek bila na strani izraela a rusi i generalno levicari na strani palestine
Ti bi trebao sad da se zamonašiš u Rusiju
Ako ti je već miliji Zdravko Krivokapić od Abu Muhameda al-Džulanija
Dakle, ti si ipak obozavateljka kadirovaPa koga briga šta Krstaši i obožavaoci križa smatraju
Ne on je kafiromDakle, ti si ipak obozavateljka kadirova
Dakle, ti si ipak obozavateljka kadirova
Moguce, ne znam...Она не може да прихвати да је жена, па зато бежи у Инцелизам и Инцелску Религију (Вахабизам), онда паре и кола мислећи да су то тестостеронске ињекције од којих ће жене да превари да је мушко.
Неће.
И то нема никакве везе са Манакенским Пропорцијама.
The Diarrhea of Anne Frank
Moguce, ne znam...
Ako je major helena mogla da postane simpaticna uprkos proslosti vojnicine, ne znam sta dzeg sprecava
Jedini način da ostvari kontakt, nešto kao čupanje pletenica. Vidiš da sve što zapravo želi je ljudski (ženski) zagrljaj, ali toliko ne veruje u svoju sposobnost da ga dobije na normalan način (pošto misli da je neka ostrakizovana nakaza), već samo kroz prevaru i nipodaštavanje objekta žudnjeДа, иначе овакви испади су твоја жеља да пројектујеш своју самомржњу на околину да би те и она мрзела.
Дакле мрзиш себе, и желиш да те и околина мрзи бивајући што гора кучка.
Или то, или си тотални аутиста који не зна ништа о људима па си научила да је једино што добија неку реакцију од околине троловање, јер на нормалне начине не знаш како да добијеш реакцију.
Око овога још нисам сигуран.
Jedini način da ostvari kontakt, nešto kao čupanje pletenica. Vidiš da sve što zapravo želi je ljudski (ženski) zagrljaj, ali toliko ne veruje u svoju sposobnost da ga dobije na normalan način (pošto misli da je neka ostrakizovana nakaza), već samo kroz prevaru i nipodaštavanje objekta žudnje
Međutim tu i nastaje problem, jer ne možeš da ceniš ono što ti daje potcenjeni objekat
I tako ona u isto vreme može da kaže: 'vi ste nebitne' i želim zagrljaj', i da nijedno ne može u potpunosti da ostvari, i zato se decenijama muči