Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Surovi ste, meni je sad zao.
Пази, дуго сам се суздржавао.
Али већ годинама јој толеришем свакакве будалаштине, и мислим да сам јој тиме учинио медвеђу услугу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Surovi ste, meni je sad zao.
Pa dobro, to znaci da ste bliski i da imas pravoПази, дуго сам се суздржавао.
Али већ годинама јој толеришем свакакве будалаштине, и мислим да сам јој тиме учинио медвеђу услугу.
Ti imas fejs? Ja sam mislio da to koriste samo babe i djedovi.90% fejsbuka se slikalo
A nisam skroz sigurna za ovo.Не, женама ниси привлачан јер си и сам жена.
A ona kad je poništavala tuđi pol zbog neuklapanja u rodne uloge, i vređala telesne odlike, to ništa, je liSurovi ste, meni je sad zao.
Sve razumemA ona kad je poništavala tuđi pol zbog neuklapanja u rodne uloge, i vređala telesne odlike, to ništa, je li
A nisam skroz sigurna za ovo.
Mislim da je većinski strejt moid, nego su mu žene bile kroz život toliko nedostupne (iz ma kog razloga) da je morao da na sebi da počne da fetišizira ženske karakteristike (aka autoginefilija) da bi ih posedovao na posredan način
Ma da, ne razume koliko je zapravo voljiva kad ne bi imala tu minornu karakternu crtu bivanja psihopatomЗанимљив начин гледања на ствари, никад нисам размишљао у том правцу.
Ја је стварно доживљавам као жену, и скроз ми је кул.
Док не почне да се понаша као нациста.
И дуго сам покушавао да схватим зашто је то тако.
I meni nekad partnerka spocitava hitlerske brcice kad pocnem da spominjem lisiciji potok. Doduse, ja to samo u 4 zida
Ma da, ne razume koliko je zapravo voljiva kad ne bi imala tu minornu karakternu crtu bivanja psihopatom
Ja bih je dejtovala 1/1 i da je treći pol
Ima ona cuvena izjava gospodina popare iz srecnih ljudi, a valjda su komunisti optuzivani za nekakav odstrel na toj lokacijiШта има на (у) лисичијем потоку?
Hvala Non, sretni blagdani i tebiSretan Bozic, Momo

Lici na martinke. martinke, celavost, svetla put... rekao bi covek da je rec o nekoj skinhedckinji da je ne poznajeevo i ona u dzombama
jeste li videli onaj viralni klip gde mladozenja na svadbi pocinje da ******i svog druga, a mlada pokusava da ga odvoji.....![]()