момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.687
Nije teziste razgovora na tome dal smo endemska vrsta nego na tome da i najuzorniji gradjanin odavde ima manju neto vrednost od najsmrdljivijeg torijevca tamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, engleska je drzava bogate i duge istorije, nije za poredjenje.Nije teziste razgovora na tome dal smo endemska vrsta nego na tome da i najuzorniji gradjanin odavde ima manju neto vrednost od najsmrdljivijeg torijevca tamo
NE znam, mislim da taj uticaj seze jos od Pasica, jer termini kao sto su: kozak, samovar, ovca, bacuska i dorat mnogo vise korespondiraju sa svinjarski mentalnim sklopom srbina nego: empirizam, amandmani, rasprava o dve vlade i sifrazetkinjeDraskovic tvrdi da je sve sto nam se desilo u poslednjih 30 godina posledica kgb struktura instaliranih 45 a prezivelih i nakon 48.
Zanimnljivo je to njegovo gostovanje u pressingu na n1, poslusaj kad nadjes vremena
Pa svakako, ali je komunizam doneo neke znacajne promene, npr savrseno funkcionisanje tajnih sluzbi.NE znam, mislim da taj uticaj seze jos od Pasica, jer termini kao sto su: kozak, samovar, ovca, bacuska i dorat mnogo vise korespondiraju sa svinjarski mentalnim sklopom srbina nego: empirizam, amandmani, rasprava o dve vlade i sifrazetkinje
Draskovic tvrdi da je sve sto nam se desilo u poslednjih 30 godina posledica kgb struktura instaliranih 45 a prezivelih i nakon 48.
Zanimnljivo je to njegovo gostovanje u pressingu na n1, poslusaj kad nadjes vremena
Šta uradiš?I know the feeling
If I'm sick I pick your chick for sexual healing
Ne znam. Nego ja se isto identifikujem kao kurfa u horoskopuŠta uradiš?
Ti si više upičanNe znam. Nego ja se isto identifikujem kao kurfa u horoskopu
Tad su jedino pevali svoje prave boje “Йой, немой!” i sl.Nzm, ja sam od onih fetisara kojima se bombardovanje dopalo i smatram da smo jos zasluzili
Ne ja sam ti baš klasična kamenjarkaMože i upičić. Eto smislila sam reč za kurfa kad je muškarac u pitanju.
Zorana M. je neka gaborka u prošlosti bila, a?Ne ja sam ti baš klasična kamenjarka
Kad se Zorana Mihajlović pojavi ja kažem "Konačno! Ukusno odevena političarka."

Bratova, ali tu je pristala da me tolerise za fotkuU pravu je.
Nego naleteh na tvoju fodku tamo na maćkama, presladki ste
https://forum.krstarica.com/threads/o-mackama.730800/page-6#post-41138493
Jel tvoja maćka?
Ништа боља није сад с по киле шминке.Zorana M. je neka gaborka u prošlosti bila, a?
Da ali sam akt OTT (over the top a.k.a. prekomerne) šminke je hotНишта боља није сад с по киле шминке.
Možda nisi Redpillovansad nesto tako idem i stanem pored okledala onog velihog u predsoblju
i skapiram iepote koliho sam ia lep :O
Kad ce ovi knjiski moljcevi da kace spiskove, da voajerisem etc
idem veceras na deitMožda nisi Redpillovan