- Poruka
- 85.952
damieee ego nicko paoo a ti ga budiiis ma neh poludiii
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KnjiskiKakvi spiskovi?
nmncm bebooooo tjivbioHvalaa
Šta će tebi tinder?Da nisam napravio tinder nikad ne bih saznao koliko se ljudi interesuju za kraft pivo
A ona ti nije bedevija je liDa ali sam akt OTT (over the top a.k.a. prekomerne) šminke je hot
Misliš da je promenio mišljenje čim je Zoka uzviknula protiv smradikala?A ona ti nije bedevija je li

Šta napriča???Zatim još jedna nelogičnost, nije nemoguće videti devojku/ženu kako (iz bilo kog razloga) grli s ljubavlju neku tetku (stariju ženstvenu osobu).
Dakle, neka druga budala gymcelluje u teretani da bi postao muževan, u nadi da će mu to doneti devojački zagrljaj
a u stvari vidimo da potpuno suprotno bivanje hipermekanom sisom to može postići
Pa mislim, ovaj jedan se ubi od teretane, a ova skroz tetkasta ga zasenjuje petingomAha, dobro,misliš da muškarci treba da opuste sisice
Ali ne želi da je j*ebe?Zatim još jedna nelogičnost, nije nemoguće videti devojku/ženu kako (iz bilo kog razloga) grli s ljubavlju neku tetku (stariju ženstvenu osobu).
Ne može, to je odvratno.a u stvari vidimo da potpuno suprotno bivanje hipermekanom sisom to može postići
Ma ne, on voli bedevije a onda mene od pre 8 godina naziva prasicomMisliš da je promenio mišljenje čim je Zoka uzviknula protiv smradikala?![]()
Čekaj draga, je l ti samo želiš da te neko zagrliu nadi da će mu to doneti devojački zagrljaj
To postuliram kao neku premiju ili vrednost, čemu se teži.
Postoji, ali nisu nabijeni seksapelomTo postuliram kao neku premiju ili vrednost, čemu se teži.
Pa onda primećujem da postoje i ne-muževni načini da se to ostvari