Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa srblji imaju traumu bombardovanja, nezaaluzene i nicim izazvane agresije nato soldateske i onda jbg... Tako je to sa traumama koje se ne lece

Sad zamisli kakva ih tek trauma čeka kad umesto propasti Amerike i Evrope o kojoj fantaziraju 30 godina, 2023. propadne Terorusija.

Nzm, ja sam od onih fetisara kojima se bombardovanje dopalo i smatram da smo jos zasluzili

Pazi, ima tu logike. Japan je dobio dve atomske bombe i od pomahnitale, genocidne, imperijalne sile na strani Zla, postao pacifistička država na strani Dobra.

Srbija je bombardovana, al budimo realni, to bombardovanje je bilo nešto kao par šamara. Mi smo izbegli ozbiljne batine i zato se tiksoglui kuresaju i dalje.

Pa i to je ista medalja, druga strana.
Znam da se zezas, ali generalno su 90e sa tim finalom 99 ostavile posledice na sve nas, cak su se usrale u zivot i onima koji nisu bili rodjeni.
Katastrofa sta nam se desilo
Pa da, al to ne znaci da su oni koji su nas bombardovali krivi za to, kao sto ni policija nije kriva kad po sluzbenoj duznosti u'apsi koljaca

Pazi, ima tu logike. Japan je dobio dve atomske bombe i od pomahnitale, genocidne, imperijalne sile na strani Zla, postao pacifistička država na strani Dobra.

Srbija je bombardovana, al budimo realni, to bombardovanje je bilo nešto kao par šamara. Mi smo izbegli ozbiljne batine i zato se tiksoglui kuresaju i dalje.
Plasim se ishoda u slucaju da nas nukuju, tj plasim se da bismo tad postali jos gore zlo. Nema drugog objasnjenja nego da ovde postoji genocidna gravitacija podzemnih voda etc.

Postoje samo dva tabora:

1) mi normalni koji nismo u stanju da sopstveni identitet izgradimo bez zapadnog amina da je ono sto radimo validni

2) oni drugi koji se u svim situacijama pozicioniraju nasuprot onome sto je stav zvanicnog Vasingtona

Znam da nijedan nije potpun, ali dok god svi ne potpadnemo pod kategoriju 1, nema nad jezdenja evropom

Potcenjujes domete serbske maloumnosti i previse simplifikujes situaciju

Ne, ti precenjuješ srpsku maloumnost. Ti misliš da je ona neka endemska vrsta, a nije. Prisutna je svuda, eno pogledaj MAGA sektu u Americi, to su isti principi na kojima počiva. Ima je i u svim EU državama, negde više negde manje.

U Srbiji ona cveta, jer za razliku od ostalih normalnih država, u Srbiji je rusopropaganda koja tu maloumnost podstiče praktično institucionalizovana.

Ne, ti precenjuješ srpsku maloumnost. Ti misliš da je ona neka endemska vrsta, a nije. Prisutna je svuda, eno pogledaj MAGA sektu u Americi, to su isti principi na kojima počiva. Ima je i u svim EU državama, negde više negde manje.

U Srbiji ona cveta, jer za razliku od ostalih normalnih država, u Srbiji je rusopropaganda koja tu maloumnost podstiče praktično institucionalizovana.
Da da, a rusopropapanda se u Srbiji najvise prima od pocetaka visestranacja, a mozda i ranije, samo nemamo podatke. Zasto je to serbski narod za razliku od ostalih vise prijemciv za svo zlo na ovom svetu? U evropi procenat takvih izroda je 2-5% (kod nas je 2-5% normalnih) pa su oni po znacaju u rangu sindikata dispecera itd.

Da da, a rusopropapanda se u Srbiji najvise prima od pocetaka visestranacja, a mozda i ranije, samo nemamo podatke. Zasto je to serbski narod za razliku od ostalih vise prijemciv za svo zlo na ovom svetu? U evropi procenat takvih izroda je 2-5% (kod nas je 2-5% normalnih) pa su oni po znacaju u rangu sindikata dispecera itd.
Draskovic tvrdi da je sve sto nam se desilo u poslednjih 30 godina posledica kgb struktura instaliranih 45 a prezivelih i nakon 48.
Zanimnljivo je to njegovo gostovanje u pressingu na n1, poslusaj kad nadjes vremena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back