Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li se većina ljudi u glazbi, pogotovo muškog roda, previše ulizujem u tim pjesmama...evo konkretno ...ludi kamen....cuvat cu te , volet cu te na kraj sveta vodit cu te

Ili ono dao sam ti dušu, srce sam ti dao

Ili disem za tebe i slicno

Je li u pitanju opecnito preveliko i neumjereno ulizivanje ženama?
Isto mnogo volim Unforgiven. Vidi se da je celog sebe ulio u tekst. Divno.:cool:

promakla ti je sustina
to se zove laskanje po svojoj sustini to je najobicnija perfidna demagogija
to sluzi da bi lahse iebo
i dok je ona sva bitna obasipana paznjom i komplimentima
nie ni svesna da tje biti iebana cupana rastavljana i konzumirana

eee moi ti
E da...plus feminizam koji je sve jači...a mlade cure se povedu za feminizmom, a tu ima jako puno krivog učenja i mržnje prema osumnjičenim muškarcima i muškom rodu općenito

Metalika isto ima dobre tekstove. Ovo na primer.
Jedna od najlegendarnijih pesama u istoriji metala je zapravo o odlasku klinca na spavanje.:heart2:

Znaš da je originalno tekst Sendmena trebao da bude o smrti deteta i kako to uništi porodicu. Onda je producent Bob Rok odgovorio Hetfilda od te ideje, pa je napisao ovaj o košmaru deteta.

Nemoj da si Mistik sa Politike.:lol:
Samo on ima takve teorije.
Robno-novčani odnosi na globalnim i lokalnim tržištima nemaju veze sa ličnom slobodom čoveka.
Možeš da pobegneš u Rašku ko Tixi i gajiš koze, niko ti ne brani, al to i nije neka alternativa naspram NBG blokova, realno.😉
lazu te hurve nisam vise na NBGDU

evo otpevao sam ti jednu sevdalinku u cast svetog rimskog carstva
https://voca.ro/17xb7rY18rR9

Pa znam okidac. Uvek je neki stresan dogadjaj van moje kontrole.
Nemam cesto glavobolje onako tek tako bez objasnjenja.

Meni telo reaguje na stres. Srce lupa, ubrzano posedi kosa i tako to.

U sustini moj moto je bolje biti neurotican nego psihotican.

Ja se recimo skoro nikad ne prehladim vec mi iskoci groznica.
Dobro to je drugacija situacija.

Ali hocu da kazem da ja ne reagujem emotivno ali mi se telo raspadne.
Pa i kažu da glavobolje jesu tipične za ljude koji ne mogu da 'puste' stres da se desi, nego stežu

Moraš nekako da naučiš da pustiš da se razlije, koliko god bilo neprijatno, jer onda brzo prođe i ne ostavlja posledice

Nisam znao. Hvala za info.

Da, pošto su album pravili sa namerom da se približe većoj publici, uložili dosta u produkciju, pojednostavnili strukture pesama, skratili njihove dužine etc... Bob Rok je smatrao da je tekst previše mračan i depresivan za širu publiku, pa je ubedio Hetfilda da ga promeni.

Sendmen je zato bio poslednja pesma sa albuma koja je dobila tekst iako je prva bila komponovana, Hetfild ga je ostavio za kraj.

Eto malo besplatnog časa istorije benda lol

ma kakav feminizam
samo ti nju dobro prtzai da vidis kako izlazi feminizam na ushi
Problem je u povodljivosti....priličan broj žena između 18 i 30 i nešto godina voli novac ,aute, mišiće ..i onda se dogodi ono što se onoj sestri od influencerica desilo

A neke od njih svjesno ulaze u veze s onima ,,vidi ga, dobar auto, mišići" tipovima. Nasilje je, ako se dokaže , za svaku osudu. Isto tako, istraga treba biti detaljna.Bilo kakvo nasilje je žalosno i oštro treba biti kažnjeno. U nekim drugim situacijama, ako se dokaže da neka žrtva laže, onda i to treba jako dobro istražiti. Općenito je žalosno da zbog pohlepe i novca neke žene ne vide dobre muškarce koji nemaju mišiće i aute, a onda se eto nažalost dogodi ovo što se dogodi.

Problem je u povodljivosti....priličan broj žena između 18 i 30 i nešto godina voli novac ,aute, mišiće ..i onda se dogodi ono što se onoj sestri od influencerica desilo
Auti i mišići i nisu nešto danas. Svako vozi pristojan auto. Malo bolji nije ništa spec. Za 20.000 evra se nađe fin autić, a to i nije neka para.
Teretane isto nisu skupe. Danas se ipak lepo živi.
A većina žena nije opterećena mišićima i nije im to bitno.

Pa nemam ja nelagodu u smislu da ne znam sta mi je -da ne umem da prepoznam uzroke.
Imam veoma jasne razloge.

enivej
Ne misli se na to, jer poznavanje uzroka je intelektualno, iz glave. Većina ljudi zna koji je uzrok njihovog stresa, pa i dalje ne može da ga 'pusti' da prođe kroz sistem, nego se zgrči i ostane u tom zgrčenom stanju godinama, a u tom stanju ne može ništa da se desi. Ništa, nema energije, nema kreativnosti, nema slobode, nema ideja, nema kretanja, ničega. Znam

Ne moze tako da reaguje neko ko zeli da otvori svoju firmu
Horse Reaction GIF by GIPHY Studios Originals

ali treba naci nacin nosenja sa stresom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back