- Poruka
- 18.989
U pravu je Endru Tejt čiji intervju juče odgledam etc.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivoda će Kreatori Slika živih bića biti procesuirani na Sudnjem danu
Naime njihovi crteži će biti oživljeni i onda idu u šutku
Ali nisu te Otvorili (to je PUA izraz za startovanje konverzacije)Stvarno ne razumem likove koji se upadljivo okrenu za mnom
Čoveče imaj neke standarde
Kako da startuju kad trčimAli nisu te Otvorili (to je PUA izraz za startovanje konverzacije)
Nije to iz tih logističkih razloga nego imaju Approach Anxiety (još jedan PUA termin)Kako da startuju kad trčim
Sad ti igram Tablic online, sve neka gerijatrija 60+ i ja
Pa imam i jaNije to iz tih logističkih razloga nego imaju Approach Anxiety (još jedan PUA termin)
A šta treba da uradi, kino-eskalaciju (još jedan PUA termin)Pa imam i ja
Objasni mi iz PUA perspektive šta je to kad neko konverzira sa tobom, pita te stvari o tvom životu, primećuje detalje, bulji, i ne uradi ništa
Mogu ti reći da je današnja Wordle reč mistika zavijena u misterijuSad ti igram Tablic online, sve neka gerijatrija 60+ i ja
Pa upit za dejt i toA šta treba da uradi, kino-eskalaciju (još jedan PUA termin)
Ranije, dosadilo mi. Medjutim, nedavno slusam neku pokerasicu kod Fridmana i opet se malo izlozim.Igraš li teksaški holdem
Ono trupkanje čipovima na stolu ume biti zarazno.Ranije, dosadilo mi. Medjutim, nedavno slusam neku pokerasicu kod Fridmana i opet se malo izlozim.
Ranije, dosadilo mi. Medjutim, nedavno slusam neku pokerasicu kod Fridmana i opet se malo izlozim.
Kupovao sam ranije one cipove pa smo picili oflajnOno trupkanje čipovima na stolu ume biti zarazno.
Ali otkad imam licencu za štampalje novca, nije mi zanimljivo da išta osvajam na turniru
Mene uhvati tako neka manija, ali brzo mi se potrosi strpljenje u sustini, to je spora igra na duge staze, za tebe takoreciI ja sam se ložio pre 10-ak godina. Zadnji put sam igrao pre par. Ali imam pokerstars instaliran na kompu i dalje. Da nađemo još par ljudi i možemo da napravimo privatni klub
Ima na YouTubeu onih turnira, u stvari su se dosta promenili od 2014. do "dandanas"I ja sam se ložio pre 10-ak godina. Zadnji put sam igrao pre par. Ali imam pokerstars instaliran na kompu i dalje. Da nađemo još par ljudi i možemo da napravimo privatni klub
U pravu je Endru Tejt čiji intervju juče odgledam etc.
Meni se to desavalo u mladosti, tj nisam bas isao u buljenje, ali se zapodene konverzacija i onda razmisljam kako da predjem sa prijateljskog na intimniji ton a da to ne bude kao da prelazis preko srpskog pruznog prelaza, i odustanem etcPa imam i ja
Objasni mi iz PUA perspektive šta je to kad neko konverzira sa tobom, pita te stvari o tvom životu, primećuje detalje, bulji, i ne uradi ništa
Mene uhvati tako neka manija, ali brzo mi se potrosi strpljenje u sustini, to je spora igra na duge staze, za tebe takoreci