Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20221013-121248_Instagram.jpg

"Napada tvog na Ukrajinu da nije" - Vasko Popa

U pravu je Endru Tejt čiji intervju juče odgledam etc.

What's your take on Ye losing his accounts at MC?

Само зато што је ствари назвао правим именом, тј да су црнци прави Јевреји итд. Ништа лошије него кад наши форумски пријатељи прогласе старе Грке за Србе.

Fe6QyCZWIAgEzOY

Pa imam i ja

Objasni mi iz PUA perspektive šta je to kad neko konverzira sa tobom, pita te stvari o tvom životu, primećuje detalje, bulji, i ne uradi ništa
Meni se to desavalo u mladosti, tj nisam bas isao u buljenje, ali se zapodene konverzacija i onda razmisljam kako da predjem sa prijateljskog na intimniji ton a da to ne bude kao da prelazis preko srpskog pruznog prelaza, i odustanem etc

Mene uhvati tako neka manija, ali brzo mi se potrosi strpljenje u sustini, to je spora igra na duge staze, za tebe takoreci

Haha, a znaš što sam batalio onlajn poker? Jer su me iznervirali ljudi koji izgube strpljenje i idu all in nebitno šta imaju u ruci, pa ih x puta usere. Pogotovo kad se igra u fejk pare.

Kad se igra u stvarne pare, onda su ljudi strpljiviji, ali i dalje se to dešava kad su mali iznosi u pitanju.

E kad dođeš do većih iznosa tu su naravno svi risk-averse, ali ja nisam imao tu sreću da igram na tim stolovima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back