Milose vidim da ne znas bas puno niti o steroidima, niti o suplementina, jos manje o ishrani a o vezbanju se nisi izjasnio, ali sudeci prema tvojim dosadasnjim postovima daj boze da znas pravilno i da vezbas.
Nemoj pogresno da me razumes, ovo ti kazem za tvoje dobro jer takvi likovi kao ti (neinformisani) cesto naprave velike greske u zivotu i upropaste svoj organizam do te mere da im na kraju treba medicinska pomoc i to ozbiljna. Veruj mi nagledao sam se svega u zivotu.
Prvo video sam na drugoj temi da se raspitujes za Metan (metandrostenolone), a sad citam ovde da si ga i kupio. Pod broj jedan: Metan se odavno ne moze naci na nasim prostorima, pitanje da li se uopste jos i proizvodi, vec ga mozes naci kao Dianabol.
Po svojem je sastavu derivat testosterona i mnogi sportisti ga smatraju najucinkovitijim sredstvom za poboljsanje snage i misicne mase a kazu da je od Dianabola jedino mozda jaci Andriol 50.
Medjutim te price rekla-kazala u teretani nemaju mnogo veze sa pravom istinom, jer je Dianabol u stvari vrlo slab antagonist androgenih receptora i poseduje vrlo mali afinitet ka vezivanju na njih. Vecinu svojih snaznih delovanja ostvaruje mehanizmina koji zaobilaze androgene receptore u celiji. Po svojim je osobinama izuzetno je anabolican i ima jako androgeno delovanje, sto znaci da pored ucinka u dramaticnom povecanju misicne mase deluje i na povecanje fizicke izdrzljivosti. Prosecan korisnik moze koristeci ovaj preparat vec u prvom ciklusu od nekih 6 nedelja da nabaci misicnu masu izmedju 7-10 kila.
Na zalost pravilo je da sa takvim snaznim delovanjem dolazi i veliki broj nezeljenih nuspojava. Posto Dianabol pripada skupini 17-alfa alkalnih preparata VEOMA je toksican za jetru!!! Aromatizuje se u velikom delu cak i pri malim dozama. Tako da je NEOPHODNA upotreba Klomida ili Nolvadexa u ciklusu Dianabola. Zatim retencija vode, visok pritisak javlja se skoro po pravilu kod upotrebe Dianabola... Bla bla bla
Mogao bih da ti pisem do sutra u vezi sa anabolickim steroidima, ali je poenta price da se DOBRO INFORMISES pre nego st obilo sta pocens da koristis od steroida, jer kad jednom krenes sa tom pricom nema kraja. Nadam se da znas da u koliko budes na tretmanu sa Metandrostenolonom, ubrzon nakom ciklusa ces ii izgubiti sve sto si postigao u povecanju misicne mase u koliko ne budes znao pravilno da odrzavas svoj organizam itd...
Ovo sto koristis od suplemenata je sasvim dovoljno za solidno povecanje misicne mase ali je koliko sam mogao da primetim kod tebe veci problem jer nemas pravilnu ishranu, trening i spavanje. Na te tri stvari bi trebao da bacis akcenat a ne na steroide
Ako ti jos nesto ne bude jasno bolje pitaj nego da se upropastis za ceo zivot.. jer postoji prilicno velika sansa da poremetis svoj prirodni stepen proizvodnje testosterona, kao i da skrnavis rad zlezda u organizmu.
E tako