fresh&clean
Ističe se
- Poruka
- 2.234
i nove da kupiš nije skupo.
Ne treba ti neki kvalitet, u običnim sportskim radnjama možeš da kupiš, za male pare.
Ne treba ti neki kvalitet, u običnim sportskim radnjama možeš da kupiš, za male pare.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi kako koji...ako vec hoces uzmi e/c/a (efedrin,kofein aspirin) ....kad si vec spomenuo Pan sport,tamo isto mozes da uzmes to....l-carnitine je bezveze,eto cisto da znas da ga ne uzimas jer ti nece pomoci...
ok ... koji sagorevac ce pomoci (naravno sa fizickom aktivnoscu i redukovanom ishranom sa sto manje masti i secera)?
batalite proteine ako niste pro, koristite prirodnu ishranu
Rafinisano brašno nema nutricija. Najveći mit je da je hleb zdrav.
Rafinisano brašno nema nutricija. Najveći mit je da je hleb zdrav.
Naravno, postoji vrsta hleba koji su ok za zdravlje (koja se pravi od NE rafinosanog brašna).
Dakle, dokle god jedeš hleb tvoj organizam tu hranu šalje u salo. Možeš da istrčiš svaki dan 60minuta ali organizam će i dalje bacati brašno u salo. Mnogo sporije ćeš gubiti kg sa hlebom u ishrani.
I čim prestaneš da treniraš, povratićeš svo salo brže nego što si mislio da je moguće.
Izbaciti ga totalno iz ishrane. Ja ga ne jedem godinama.
Da li covek moze da se uradi bez steroida?Vezbam 5 godina,napredovo mnogo,ali daleko od cilja.ne znam sta da radim.help me
jel moze neko da me posavetuje posto planiram da uzmem kreatin, da mi kaze neko ko je vec imao iskustva i koristio nesto od preparata, evo ja wec treniram mesec dana i uzeo sam pijem Whey, popio sam jednu kantu ali nema nikakvog efekta