Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jedan savet što se tiče sagorevača.
Pročitajte svaki jedan sastojak što sadrže sagorevači (bez obzira koliko ima sastojaka i da li znate nešto o tom sastojku) posle toga potražite neku informaciju na internetu o tim sastojcima. Znači ne informaciju ko je proizvođač, niti ko reklamira sagorevač, niti ko je koristio, samo informaciju o svim sastojcima posebno.

Rafinisano brašno nema nutricija. Najveći mit je da je hleb zdrav.
Naravno, postoji vrsta hleba koji su ok za zdravlje (koja se pravi od NE rafinosanog brašna).
Dakle, dokle god jedeš hleb tvoj organizam tu hranu šalje u salo. Možeš da istrčiš svaki dan 60minuta ali organizam će i dalje bacati brašno u salo. Mnogo sporije ćeš gubiti kg sa hlebom u ishrani.
I čim prestaneš da treniraš, povratićeš svo salo brže nego što si mislio da je moguće.
Izbaciti ga totalno iz ishrane. Ja ga ne jedem godinama.

Rafinisano brašno nema nutricija. Najveći mit je da je hleb zdrav.
Naravno, postoji vrsta hleba koji su ok za zdravlje (koja se pravi od NE rafinosanog brašna).
Dakle, dokle god jedeš hleb tvoj organizam tu hranu šalje u salo. Možeš da istrčiš svaki dan 60minuta ali organizam će i dalje bacati brašno u salo. Mnogo sporije ćeš gubiti kg sa hlebom u ishrani.
I čim prestaneš da treniraš, povratićeš svo salo brže nego što si mislio da je moguće.
Izbaciti ga totalno iz ishrane. Ja ga ne jedem godinama.

uuu covece ... za mene je to skoro nemoguce ... ok izbacio sam ga iz dorucka ... kolika je onda steta ako pojedem recimo 2 osrednja parceta za rucak dnevno ?

Da ti objasnim jednostavno.
Zamisli jednu bananu (meso, povrće, mleko). Ta banana ima sve nutricije koje tvoj organizam ima ali su malo drugačije. I čim pojedeš bananu organizam je vari, drugim rečima organizam sitni i prerađuje bananu u stomaku tako da bi mogao da iskoristi sve iz nje, on prilagođava nutricije iz banane prema tvom telu da ih potpuno iskoristi. I svaka nutricija bude iskorišćena i kruži krvotokom, otud i prođe kroz svaki unutrašnji organ i time hrani celokupan organizam.

Kod hleba (slatkiša, belog šećera) je drugačije. Mnogo je komplikovaniji proces i prouzrokuje mnogo štete organizmu. Organizam potroši energiju da uzvari hleb, zauzvrat ne dobije ništa.
Više štete pravi nego koristi. Dakle,

1. Nema nutricije
2. Nema ničeg ''sličnog'' što je organizmu potrebno
3. Troši energiju za varenje
4. Loše utiče na organe kad kruži krvotokom
5. Kvari zube, kosti + crpi od organizma enzime za varenje.
6. Goji.

Sa obzirom da imaš jake činjenice, valjda možeš sam zaključiti šta treba da uradiš.

Hocu da nabacim 7-8 kg i treba mi vasa pomoc.
Da li neko moze da PREPORUCI dobrog nutricionistu iz bg-a, dakle
ukoliko ste vi imali iskustva ili ste culi da moze da pomogne.
Nebitno je da li je drzavni ili privatni, vec samo da znate da je nekom pomogao
pri dobjanju kilaze. Pregledao sam dosta foruma i nisam nasao nista konkretno.
Br. telefona, ime, adresa...bilo sta, bio bih vam zahvalan.

istr sr...e samo drugo pakovanje
Ne zanosite se glupostima, ako mislite da popijete nekoliko pakovanja i da će te nešto postići....
Bacanje para.
Ako želiš kolko tolko ozbiljno onda, Kreatin, Glutamin i Whey protein zajedno i tako jedno 6 meseci. To je oko 100-120 eura mesečno.
Inače je čisto bacanje para.

evo ovako
imam 84kg, visok sam 185cm, trenirao sam 1,5god pa sam napravio duzu pauzu i sada sam opet krenuo pre mesec dana, ranije nista nisam uzimao, a sada sam uzeo twinlab super (pro) gainer fuel, i radim na tome da dobijem misicnu masu. trening mi ide ovako 1dan-grudi-biceps, 2dan-ledja,triceps, 3dan-ramena,noge, onda pauza pa opet isto. Jedem 4-5 puta na dan, trudim se da pijem sto vise vode :)
Neko ko dobro poznaje bodybuilding neka kaze sta misli o ovome ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back