Aha,razumem se dosta u bb & fitness,jeste mozda cudno za devojku,pogotovo sto imam svega 14 godina...

Ne jos,ali planiram da nastupim u kategoriji model fitness ili body figure u zavisnosti od toga koliko uspem da se definisem....A pocela sam sa proteinskom dijetom i treninzima prvo da bih malo smrsala pa eto vidis dokle sam dogurala...

bb kategorija mi nije bas privlacna za zene iz prostog razloga sto je potrebno dosta hemije i gubi se na zenstvenosti,koja mi je ipak najbitnija....

Ma devojke...uglavnom ne vole bildere sto je po meni glupo,jer oni su savrsenstvo muske gradje,izdefinisana misicna masa,pa sta ces bolje...

dobro ni meni se bas ne svidjaju bb teske kategorije tipa Coleman i slicni..to je vec extrem...ali momci koji recimo na visinu od 180cm imaju 85-110 kg ciste misicne mase su mi extra...

volim jake i misicave momke

ovi zgoljavci i sa slaufom oko struka mi nisu privlacni...kad vidim samo na kakve se mentole loze devojke,padne mi mrak na oci...na onog Milana sto je bio zvezda granda npr....

hmm...meni niti je lep,niti bas gotivim te farbane plavusane sa pederskim frizuricama,a gradja mu je jad i beda,mislim da imam ja veci biceps od njega,on nema sigurno vise od 20cm u obimu