Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahahaha :) :) :)

Pa kazem ja da si povrsan. :lol:

Jer, CNP (kao ni mnoge druge preparate za koje moras da odvezes kesu jer nesto vrede) ne mozes ni da nadjes u Srbiji, zar ne? (ako saznas da moze - javi, I hope you would be that kind) Ali zato mozes mnogo toga drugog. Pogledaj samo sta se sve prodaje, uporedi malo sa "svetom" (Engleskom, Nemackom, USA npr. www.sledge-hammer.com www.body-attack.de, www.chemwar.com, www.bodybuilding.com/store/index.html, www.europasports.com, www.vikonika.ru, www.body-xtreme-shop.de ) uporedi sa Srbijom, pa ce ti sve biti jasno. Sva je sreca da postoje PRAVI prijatelji u inozemstvu ;)

Dalje, sto se tice prodaje, na (tvoju) zalost ne, naprotiv. I ako bas zelis da znas, moj posao (ne bi mnogo preterano bilo reci i zivot) su racunari, pa da se malo i reklamiram: ako ti treba neka brand name ili druga, kvalitetna konfiguracija ili komponenta za tvoj PC, slobodno se obrati, sa zadovoljstvom cu ti prodati ;) I, bolje pozuri, jer od Nove godine ce se placati i porez, tzv. PDV, koji se placa i na racunare i komponente u iznosu od 18%, sto ce znaciti i poskupljenje racunara - kako komponenti, tako i konfiguracija za tih ne bas malih 18%.

Ali, ipak ti hvala, ako mi IKADA propadne posao sa racunarima (p,p,p), u sta ne verujem, dao si mi odlicnu ideju sta bih mogao da radim. Mada, iskreno, uopste nisam ni razmisljao o tome, jer to ipak nije sfera mog interesovanja, bar sto se posl(ov)a tice, vec hobi, ali ipak moram ti se iskreno zahvaliti. Ipak, mislim da za to treba mnogo para, ali sva je sreca da kompjuteri zastarevaju :)

Sto se same teme tice, ostajem pri svom, gore navedenom stavu. Jer, na zalost, u Srbiji osim, eventualno Muscletech, Prolab, i UN, ne moze se kupiti preparat da valja. Zato, vodite racuna o onome sto koristite. (Napomena: cuo sam da u Srbiju stize MaxMuscle - izgleda da se stvari menjaju na bolje).

A ti GosteGosteGosteGoste ostani bez brige, pa mozda na PC dobijes i popust (za gotovo, naravno, :):):))!!!

POP Mare:
Sta vi preporucujete iz iskustva da treba raditi da bi se povecao benc tj. da bi se vise dizalo(ovo mislim kada se posle nekog vremena zakucate na neku kilazu i nikako da mrdnete dalje)??Da li postoje neke specificne vezbe i treninzi?

Na http://www.criticalbench.com/training.htm ima dvadesetak clanaka sta raditi u toj situaciji. Nazivi clanaka sve govore.

Using Bench Press Bands - 5 Tips To Success by Mike Berry
15 Tips To Help You Enjoy Your Bench Press Training by Ben Tatar
Attitude is Everything by Mark Carter
What the Heck is a Board Press? by Shawn Lattimer
An Introspective Look at Bench Press Shirts by Shawn Lattimer
Bench Press Shirt Training by J.T. Hall
Get on the Fast Track to a Powerful Bench Press
Selecting Bands for Training the Bench Press by Charles Poliquin
20 Ways to Increase Your Bench Press by Anthony Church
Bench Press Technique - Setting Up For Competition Bench Press
22 Steps To A Bigger Bench Press
Explosive Repetitions and Variable Resistance - (Bands)
Defying All Odds Mark Carter Sets New Record
Simplifying the Bench Press
How Much Ya Bench?
Boosting The Bench
Heavy Negatives are Positively a Good Idea
12 Steps to a Bigger Bench
TNT, Tips-n-Tricks for Strength and Size
15 Secrets To A Bigger Bench Press
Up Your Max With Singles
Don't Be A Ceiling Thruster
Stimulate Growth With Low-Incline Flys
Want A Big Bench?
Train Your Weak Link For A Big Bench
Bench Press Blastoff

Ima i knjiga na tu temu koja bi tebi mogla da buse interesantna - metoda je za iskusnije benchere koji su se zaglavili na negde izmedju 250-300kg. Ako naletim na clanak/reklamu okacicu je.

Reci da je proizvodnja proteina pod "nadzorom" Dorian Yates-a je stvarno vrhunac gluposti!!! Jan Kauer, sta je s mozgom!!?? Pa to ti je isto reci kao Shawn Ray preporucuje koriscenje Weider-ovih proizvoda, a ono neki decko pre neki dan rece da je kreatin gorepomenute, renomirane firme obicno djubre, jedan od najlosijih na trzistu! Pa, zasto, pitamo se, bi jedan Shawn Ray( koji ipak ne moze se porediti sa DY, ali je ipak hard-core) hvalio ove proizvode??? Pa zato sto ima je*eni ugovor s ovom firmom!!! Na taj nacin on zaradjuje za steroide, bar za dobar deo koji trosi godisnje( a prosecno trose 60000 $ na steroide). Njega licno, mnogo zabole ku*ac kakvi su to proizvodi, jer ih on NE KORISTI! A ne koristi ih ni Dorian, to bi bilo kao da narkomanu koji se svaki dan roka heroinom u venu daju malo vutre. Ej, bre, oni su proteine i kreatine, i sl. stvari koristili kao tinejdzeri i to mozda(i to jedno veliko MOZDA).
Inace, verovatno su proizvodi ove firme sto ih DY reklamira dobri(cak sam i siguran), ali to nije zato sto ih Dorian proba pa kaze da su dobri.To je samo reklama, ko i svaka druga, jer proizvod prodaje reklama, bato!!!!!

Anonymous:
Reci da je proizvodnja proteina pod "nadzorom" Dorian Yates-a je stvarno vrhunac gluposti!!! Jan Kauer, sta je s mozgom!!?? Pa to ti je isto reci kao Shawn Ray preporucuje koriscenje Weider-ovih proizvoda, a ono neki decko pre neki dan rece da je kreatin gorepomenute, renomirane firme obicno djubre, jedan od najlosijih na trzistu!
.....
Inace, verovatno su proizvodi ove firme sto ih DY reklamira dobri(cak sam i siguran), ali to nije zato sto ih Dorian proba pa kaze da su dobri.To je samo reklama, ko i svaka druga, jer proizvod prodaje reklama, bato!!!!!

Naravno, nisam mislio da su CNP-ovi preparati dobri samo zato sto iza njih, sa naravno citavim timom strucnjaka, stoji Dorian Yates. Izvinjavam se ako se mogao steci takav utisak.

Sto se tice samih preparata, jedna stvar mora svima da bude jasna: niko prostim uzimanjem preparata ne moze postati Mister Olimpija, ali ce njihovim koriscenjem, uz naravno odgovarajuci trening, postizati znatno bolje rezultate i za krace vreme. Zato je vazno koristiti sto kvalitetnije preparate, a njih ipak nema tako mnogo.

E sad bilderi imam jedno pitanje :P Sta vi mislite koliko kg na benchu(ravnom)-uzeo sam to kao primer, moze da podigne covek koji ne uzima da kazem steroide nego radi iskljucivo "prirodno".Tu igra veliku ulogu i koliko se godina bavi bb pa vi dajte neki primer... Da kazemo da tu ima i 2 tipa: 1.covek koji se nicim nije bavio pre, 2.covek koji je nesto trenirao(bilo sta).

POP Mare:
E sad bilderi imam jedno pitanje :P Sta vi mislite koliko kg na benchu(ravnom)-uzeo sam to kao primer, moze da podigne covek koji ne uzima da kazem steroide nego radi iskljucivo "prirodno".Tu igra veliku ulogu i koliko se godina bavi bb pa vi dajte neki primer... Da kazemo da tu ima i 2 tipa: 1.covek koji se nicim nije bavio pre, 2.covek koji je nesto trenirao(bilo sta).

Mislim da je to je generalno tesko reci. Sigurno vecu ulogu igra genetika nego preparati. Ali evo jedan zanimljiv primer. Rekord za zene u bencu u kategoriji do 60kg je 182kg/401 lb bez doping testia u oko 145kg za "prirodno". Pri ovome "prirodno" se ne odnosi samo na nekoriscenje steroida nego i na sirok skup drugih preparata. Volim da mislim da ni simpaticna Tina Rinehart (inace prva zena koja je podigla vise od trostruke svoje tezine u benchu) nije koristila steroide.

...pa ja sad nisam bas neki veliki ljubitelj teretane...isao sam jedno vreme...i mislim da nisam bio los...

na 63 kg sam dizao 18kg na jednu...35 na obe ruke

...ledja sam radio tako negde svoju masu...noge sam izbacivao max...triceps isto kao biceps...jedino sto sam benx zakazao...jer sam ga jedva radio i to bas zbog boxa...jer mi grudi uopste nisu potrebne...

...mada sam primetio da posle teretane mi je pocela da opada razgibanost...sve sam teze sedao u spagu...tako da sam prestao da radim noge..

...al to je tacno da teretana usporava...

...dobro sad ne treniram vec 6 meseci od povrede...al cu opet da krenem cisto da trosim negde energiju :)

keke speedy:
ovako svi ste stariji od mene a mnogo se hvalite.ja sam 89god imam 74 kg. visok sam 164.iz kosog benca izbacujem 80kg dok iz benca 105kg 2 puta.na tkmicenju sam bio 2.mozte li mi dati program vaseg treninga.
Svaka cast nego koliko ti imas staza u bb i na kom takmicenju si bio 2.??Evo ja sam 179cm 74kg na ravnom mogu 110kg 1x a na kosom 85 3x vise nisam probao.A sto se tice plana reci konkretno za koju grupu hoces jer da ti pisem ceo plan uhhh... Pozdrav

bio sam pre pola godine na jednom sajtu kojeg sad nema šanse da se setim,tj. dokopam!

ima opciju da klikneš na bilo koji mišić na figuri čoveka,pa ti otvori stranu sa svim vežbama kako se rade za taj mišić,sve u fotkama!!

hvala unapred

E,ljudi! Ajd pomozite mi malo!
Ajde recite mi gde sve mogu da nadjem teretanu na Novom Beogradu ili u Zemunu,a da ne kosta 100 evra mesecno!
Ako mozete da mikazete nestokonkretnije,kao na primer, telefon teretane,adresu,ili kako da dodjem do nje?
Unapred hvala! :D

pavle78:
Ajde recite mi gde sve mogu da nadjem teretanu na Novom Beogradu ili u Zemunu,a da ne kosta 100 evra mesecno!
Ako mozete da mikazete nestokonkretnije,kao na primer, telefon teretane,adresu,ili kako da dodjem do nje?
Imas u 62. bloku(jug) tj. Jurija Gagarina 142 zove se koloseum, tel: 064/2027504 i tamo ti je mesec dana neograniceno 800din ali teretana je fenomenalna inace ja idem tamo.Onda imas teretanu Tadic kod super vera to je 3. bulevar br sedamdeset i nesto mislim da je 78,tel: 3113225.Tamo je ako se nevaram 12 termina 900din barem dok sam isao :wink: Imas tu kod novog merkatora o kojoj vode polemiku ali ona je po meni preskupa pa ne znam sta da ima.I ima jedna u bul. Avnoja 92 zove se TAZ tel:063/361716 i 064/1397596(instruktor).Imas kod i u zapadnoj kapiji,imas u Piramidi i tako dalje.Mislim da ti je to dosta.Pozdrav 8)

POP Mare:
pavle78:
Imas u 62. bloku(jug) tj. Jurija Gagarina 142 zove se koloseum, tel: 064/2027504 i tamo ti je mesec dana neograniceno 800din ali teretana je fenomenalna inace ja idem tamo.Onda imas teretanu Tadic kod super vera to je 3. bulevar br sedamdeset i nesto mislim da je 78,tel: 3113225.Tamo je ako se nevaram 12 termina 900din barem dok sam isao :wink: Imas tu kod novog merkatora o kojoj vode polemiku ali ona je po meni preskupa pa ne znam sta da ima.I ima jedna u bul. Avnoja 92 zove se TAZ tel:063/361716 i 064/1397596(instruktor).Imas kod i u zapadnoj kapiji,imas u Piramidi i tako dalje.Mislim da ti je to dosta.Pozdrav 8)
Hvala za pomoc,ali ako neko zna jon neku u Zemunuili na Novom Beogradu neka kaze!
Ajde bre recite,pa zar vam bece biti drago kad vam kazem da sam odabrao bas vasu teretanukoju ste mi preporucili. hehe
E,da! Ja bih da znam i za ove povoljnije!

pavle78:
POP Mare:
pavle78:
Hvala za pomoc,ali ako neko zna jon neku u Zemunuili na Novom Beogradu neka kaze!
Ajde bre recite,pa zar vam bece biti drago kad vam kazem da sam odabrao bas vasu teretanukoju ste mi preporucili. hehe
E,da! Ja bih da znam i za ove povoljnije!
E imas i jednu preko puta studenjaka ali je ona ja mislim oko 1400din

Imam 16 godina. Pre mesec dana sam kupio bucice I radim kuci vezbe za sve misice osim za noge. Mogu reci d mi ide ok. Treniram I fudbal, treninzi mi pocinju za 3 dana. Visok sam oko 180 a tezak do 65kg. Kao sto vidite za fudbalera mi treba jos nekih 10-15kg. Bas zato a I zbog cvrstine tela I snage sam kupio tegove. Ocu da ojacam I dodam bar 10kg. Dosta sam citao o proteinima, kreatinu itd. Interesuje me koje proteine I kreatin da uzimam s obzirom da sam sportista I planiram da prepodne idem na treninge (fudbal) a uvece da kuci radim vezbe u teretani I s obzirom na to da imam 16 godina. I da li mi preporucujete da radim vezbe za masu (sa vecim tezinama) ili za definiciju (veci broj ponavaljanja)? UNAPRED VELIKO HVALA :?: :?: :?: :?: :?:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back