Gost
Ohoooo al smo se uvredili, da mozda ne prodajes pomenute preparate pa se plasis da ce ti "biznis" propasti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)!!!
He... Ma znam ja kakav je nego pitam da cujem i druga misljenja :wink:Anonymous:jos niko ne odgovara![]()
POP Mare:Sta vi preporucujete iz iskustva da treba raditi da bi se povecao benc tj. da bi se vise dizalo(ovo mislim kada se posle nekog vremena zakucate na neku kilazu i nikako da mrdnete dalje)??Da li postoje neke specificne vezbe i treninzi?
Anonymous:Reci da je proizvodnja proteina pod "nadzorom" Dorian Yates-a je stvarno vrhunac gluposti!!! Jan Kauer, sta je s mozgom!!?? Pa to ti je isto reci kao Shawn Ray preporucuje koriscenje Weider-ovih proizvoda, a ono neki decko pre neki dan rece da je kreatin gorepomenute, renomirane firme obicno djubre, jedan od najlosijih na trzistu!
.....
Inace, verovatno su proizvodi ove firme sto ih DY reklamira dobri(cak sam i siguran), ali to nije zato sto ih Dorian proba pa kaze da su dobri.To je samo reklama, ko i svaka druga, jer proizvod prodaje reklama, bato!!!!!
Sta vi mislite koliko kg na benchu(ravnom)-uzeo sam to kao primer, moze da podigne covek koji ne uzima da kazem steroide nego radi iskljucivo "prirodno".Tu igra veliku ulogu i koliko se godina bavi bb pa vi dajte neki primer... Da kazemo da tu ima i 2 tipa: 1.covek koji se nicim nije bavio pre, 2.covek koji je nesto trenirao(bilo sta).POP Mare:E sad bilderi imam jedno pitanjeSta vi mislite koliko kg na benchu(ravnom)-uzeo sam to kao primer, moze da podigne covek koji ne uzima da kazem steroide nego radi iskljucivo "prirodno".Tu igra veliku ulogu i koliko se godina bavi bb pa vi dajte neki primer... Da kazemo da tu ima i 2 tipa: 1.covek koji se nicim nije bavio pre, 2.covek koji je nesto trenirao(bilo sta).

Koji karate sam trenirao? Soto Kan karate kad se sve skupi 10god + 3godine BB 8)gnjec:btw mare koji karate?![]()

Znam zato sam ga i napustio jer sam se smorio iskreno(duga je to prica) i sad cu da idem na nesto "jace"gnjec:a bedak...bez uvrede ali shotokan mi je mnogo mekan![]()

Svaka cast nego koliko ti imas staza u bb i na kom takmicenju si bio 2.??Evo ja sam 179cm 74kg na ravnom mogu 110kg 1x a na kosom 85 3x vise nisam probao.A sto se tice plana reci konkretno za koju grupu hoces jer da ti pisem ceo plan uhhh... Pozdravkeke speedy:ovako svi ste stariji od mene a mnogo se hvalite.ja sam 89god imam 74 kg. visok sam 164.iz kosog benca izbacujem 80kg dok iz benca 105kg 2 puta.na tkmicenju sam bio 2.mozte li mi dati program vaseg treninga.
Imas u 62. bloku(jug) tj. Jurija Gagarina 142 zove se koloseum, tel: 064/2027504 i tamo ti je mesec dana neograniceno 800din ali teretana je fenomenalna inace ja idem tamo.Onda imas teretanu Tadic kod super vera to je 3. bulevar br sedamdeset i nesto mislim da je 78,tel: 3113225.Tamo je ako se nevaram 12 termina 900din barem dok sam isao :wink: Imas tu kod novog merkatora o kojoj vode polemiku ali ona je po meni preskupa pa ne znam sta da ima.I ima jedna u bul. Avnoja 92 zove se TAZ tel:063/361716 i 064/1397596(instruktor).Imas kod i u zapadnoj kapiji,imas u Piramidi i tako dalje.Mislim da ti je to dosta.Pozdrav 8)pavle78:E,ljudi! Ajd pomozite mi malo!
Ajde recite mi gde sve mogu da nadjem teretanu na Novom Beogradu ili u Zemunu,a da ne kosta 100 evra mesecno!
Ako mozete da mikazete nestokonkretnije,kao na primer, telefon teretane,adresu,ili kako da dodjem do nje?
Unapred hvala!![]()
Hvala za pomoc,ali ako neko zna jon neku u Zemunuili na Novom Beogradu neka kaze!POP Mare:Imas u 62. bloku(jug) tj. Jurija Gagarina 142 zove se koloseum, tel: 064/2027504 i tamo ti je mesec dana neograniceno 800din ali teretana je fenomenalna inace ja idem tamo.Onda imas teretanu Tadic kod super vera to je 3. bulevar br sedamdeset i nesto mislim da je 78,tel: 3113225.Tamo je ako se nevaram 12 termina 900din barem dok sam isao :wink: Imas tu kod novog merkatora o kojoj vode polemiku ali ona je po meni preskupa pa ne znam sta da ima.I ima jedna u bul. Avnoja 92 zove se TAZ tel:063/361716 i 064/1397596(instruktor).Imas kod i u zapadnoj kapiji,imas u Piramidi i tako dalje.Mislim da ti je to dosta.Pozdrav 8)pavle78:E,ljudi! Ajd pomozite mi malo!
Ajde recite mi gde sve mogu da nadjem teretanu na Novom Beogradu ili u Zemunu,a da ne kosta 100 evra mesecno!
Ako mozete da mikazete nestokonkretnije,kao na primer, telefon teretane,adresu,ili kako da dodjem do nje?
Unapred hvala!![]()
E imas i jednu preko puta studenjaka ali je ona ja mislim oko 1400dinpavle78:Hvala za pomoc,ali ako neko zna jon neku u Zemunuili na Novom Beogradu neka kaze!POP Mare:Imas u 62. bloku(jug) tj. Jurija Gagarina 142 zove se koloseum, tel: 064/2027504 i tamo ti je mesec dana neograniceno 800din ali teretana je fenomenalna inace ja idem tamo.Onda imas teretanu Tadic kod super vera to je 3. bulevar br sedamdeset i nesto mislim da je 78,tel: 3113225.Tamo je ako se nevaram 12 termina 900din barem dok sam isao :wink: Imas tu kod novog merkatora o kojoj vode polemiku ali ona je po meni preskupa pa ne znam sta da ima.I ima jedna u bul. Avnoja 92 zove se TAZ tel:063/361716 i 064/1397596(instruktor).Imas kod i u zapadnoj kapiji,imas u Piramidi i tako dalje.Mislim da ti je to dosta.Pozdrav 8)pavle78:E,ljudi! Ajd pomozite mi malo!
Unapred hvala!![]()
Ajde bre recite,pa zar vam bece biti drago kad vam kazem da sam odabrao bas vasu teretanukoju ste mi preporucili. hehe
E,da! Ja bih da znam i za ove povoljnije!