divlja-u-srcu:
Pa tesko ces naci prave bildere ovde!
A najteze je raditi noge, to svi koji treniraju dobro znaju! Jel' imas ti neki strucan savet za devojku rekreativca, mislim necu profi da se bavim BB? Ali nesto sto ne znam? :?
Drago mi je sto si ovde neverujem da postoji nesto sto nisi znala vezano za rekreativne odlaske u teretanu a sto bih ti ja mogao reci samo radi sve osnovne vezbe koje rade svi (to ti moze svako pokazati a mislim da si ih vec i sama skapirala) i radi sa sto manjim tezinama po 4 serije za svaku grupu i po 15 ponavljanja u seriji to ce ti dati onaj lep zategnuti fitness izgled koji predpostavljam da zelis da dobijes ako ga vec nemas

isto sam primetio da devojke mnogo grese u tome sto idu sa vezbe na vezbu bez nekog odredjenog redosleda sto po meni nije dobro drzi se programa grudi - triceps , noge(guza takodje) - rame, ledja - biceps i radi samo tako bolje rezultate ces postici uz naravno malo cistiju ishranu bez pica i koka-kola , malo vise belog mesa teletine umesto virsli i shunke - tuna i zategnuta ces biti samo tako za 4 meseca plus lagana setnja od pola sata do sat dnevno i nema nista samo od salca i opustene koze e a onda mi se javi imam jos ponesto da ti objasnim

mislim kako se najlakse odrzava steceni izgled