Stomak se radi kao i svaki drugi misic na telu... uz neke male varijacije... sad zavisi sta hoce da se postigne naravno
... ali ovde ima dosta nesporazuma... jel pricamo o bodi bildingu ili nekom drugom sportu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stomak se radi kao i svaki drugi misic na telu... uz neke male varijacije... sad zavisi sta hoce da se postigne naravno... ali ovde ima dosta nesporazuma... jel pricamo o bodi bildingu ili nekom drugom sportu?
ghost
ma vidis da vise ni oni koji se time bave ne znaju....
ali zaista i meni deluje malo otkaceno i neprirodno da se trbusnjaci rade sa ispravljenom kicmom....a i tesko je tako....
Inace,meni polako pocinju da se ocrtavaju trbusnjaci tako da sam jako happy.![]()
A onome ko mi je rekao da su cucnjevi zakon za butine i zadnjicu hvala do neba,jer zaista i jeste tako.Ova vezba je zakon za devojke.
Uopshte nije zenstveno
ali kao shto vidish, Ninche je morala tako da radi jer ju je uchiteljica naterala...
a ni ona zhena nije jedina koja tako objashnjava...
Jako izrazeni trbusnjaci kod dew ostalo e 0k
Ko zna kada je i sta ta nastavnica zavrsila, na skolu mislim. A kakvo je skolstvo!!! Oni se ne edukuju i ne prate svetske trendove i istrazivanja, koji se bezmalo menjaju svaki dan. Naucila je to pre ko zna koliko godina i amin!
Ne slusaj ga! Nemaju svi takvo misljenje.
Bas je super takav stomak! Ako nista drugo u ss je bolji od pojasa za spasavanje!
Shto da me ne slusha ?? Navedi mi primer neke atleticharke koja ima definisan stomak ,a ne lichi na mushko ?
Totalna redukcija masti se odrazava svuda na telu
Ne slusaj ga! Nemaju svi takvo misljenje.
Bas je super takav stomak! Ako nista drugo u ss je bolji od pojasa za spasavanje!
nista bez HEMIJE
tachno. do nesporazuma je doshlo zato shto je ljudima lakshe da kazhu da je vezhba za koju si pitao zastarela nego da daju konkretan odgovor.
pitanje je glasilo:
"Dok se za vecinu vezhbi zahteva da se kichma drzhi "ispravljena" za trbushnjake je obrnuto, i kichma treba da je savijena ( ka napred ).
Da li neko mozhe da mi detaljno objasni zashto je to tako, ali koristeci se shto je vishe moguce srpskim jezikom!
Hvala unapred!"
prochitao jesam, ali i dalje mi nije jasno,
F.Delavijer "anatomija treninga snage"
![]()
dakle, ja znam da kichma treba da se savija, ali zhelim da znam i zashto je to tako.
polozhaj kichme je podjednako vazhan i za bodibildere i za ostale sportiste, tu cete se, nadam se, svi slozhiti.
borilachke veshtine su u pitanju, a mislim da nema potrebe da pricham o vaznosti trbushnih mishica u istim. inache trening traje 2 i po - 3 sata u proseku.