Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.762
Samo ti mogu reci da kondicija plivanja nema veze sa kondicijom trcanja..voznjom bajsa..a potrosnja kalorija cini mi se najmanje u odnosu na ostalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se radi o potrosnji kalorija? Najveci potrosaci su najveci misici, a to su butni misici. Tako da za skidanje masnih naslaga, sa trcanjem i voznjom bicikla, ne moze se nista meriti.
Mislim da postoji americka studija u kojoj stoji da za sat vremena intenzivnog trcanja bilo bi potroseno isto kalorija kao kad bi dan ili dva raditi trbusnjeke bez prestanka!
ako si mrsav uzimaj amino, proteini ti zahtevaju vecu aktivnost
Danas me jedan lik u teretani, koji baš izgleda u dobroj formi, a uzgred vršnjak mi je (nezrelost znači otpada - 3 banke) ubeđuje da krenem sa nekakvom "definicija i masa zajedno" varijantom... 6 serija po 15, 20 ponavljaja, sa istom težinom... Kako sam ja još uvek u fazi izgradnje mase, ovo mi nekako mnogo liči na rad za naterivanje definicije... Takođe - to što mi on kaže se kosi sa svime što sam pročitao o ovom sportu...malo mi se čini previše 6 serija po 20 ponavljaja...
Znači baš mi ljulja koncepciju, ali onako - iz temelja...
Dok ja ponovo isčitam sve ovo ispočetka u potrazi za bilo kakvim pomenom 6x20, bilo bi lepo da neko ko se razume bolje od mene, napiše o takvom sistemu rada...
???
Ajde molim te lupi se po celu, ali onako malo jace da isteras tog drekavca iz glave...![]()
Mozda si usao u godinemeni je jedino zao sto sam prestao raditi zgibove..mada sam nabacio vratilo i pocinjem polako..uz trbusnjake..propadanje i sklekove..eventualno 15kg budzica..teretana mi ne nedostaje
![]()
Da li je uz iso whey pro preporučljivo uzimati aminokiseline - recimo glutamin...?
Nisam koristio taj, ali jesam koristio tribulus vise puta do sad. Prirodni stimulator lucenja testosterona. Znaci ako si u srednjim godinama nije lose uzimati ovaj preparat, ako nisi, nema potrebe. Sto se vezbanja tice, konkretno teretane, nisam primetio nista spektakularno, ustvari nisam primetio nista! E sad sto se libida tice, to je vec nesto drugo--pravo cudo!!! brate od ovog moze da se rikne
Mozes da ga uzimas u kombinaciji sa zma