dachaboy
Obećava
- Poruka
- 51
pa nishta hemija se pije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nishta hemija se pije
. Po mom mišljenju treba da imaš niži nivo telesne masnoće.
Jel neko koristio Mass (2,27kg) - Za povećanje snage i mišićne mase,koliko je dobar preparat?
Kakve? Sta si upotrebio kao kalup i za koje vezbe ih koristis?
Dok se za vecinu vezhbi zahteva da se kichma drzhi "ispravljena" za trbushnjake je obrnuto, i kichma treba da je savijena ( ka napred ).
Da li neko mozhe da mi detaljno objasni zashto je to tako, ali koristeci se shto je vishe moguce srpskim jezikom!
Hvala unapred!
Bas bih voleo da vidim kako neko moze da radi trbusnjake sa kicmom ispravljenom ka napred!!!????
ja sam smetnuo sa uma takav nacin vezbanja!!! Trbusnjaci se efikasno rade ili na kontra kosoj klupi ili sa nogama podignutim i presavijenim u kolenima... ovi ravni su odavno izasli iz upotrebe!
ne, radim to kao zavrshnicu treninga koja se josh sastoji iz trchanja (8km) dela zagrevanja i izdrzhljivosti (pola sata - sat, kardio), razgibavanja (pola sata) i josh po necheg...
da si se malo samo potrudio da prochitash primetio bi da sam rekao odrzhavanje. kad radim trening samo za trbushnjake uradim i 1000 bez prekida (sa promenom vezhbe na 50 ili 100 ponavljanju zavisi od vrste) i tako 3 4 hiljada...
kad budesh kao ja vezhbao 10 godina, mozhda cesh i chuti, a potrudi se pa i prochitaj poneshto o vezhbama koje radish.