Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlican deo foruma - ali i pored svega imam par pitanja tako da nemojte da mi izamerite :

Recimo bench klupa za grudi - mahom nalazim da treba da se radi po 4 serije izmedju 12,10 i 8

ponavljanja . Da li moze da se npr odradi serija 12 ponavljanja sa manjom tezinom , pa onda 8

ponavljanja sa najvecom recimo 2x i onda 10 ponavljanja sa nekom srednom ?

Ili mora da ide po opadajucem broju ponavljanja a vise kilograma ? Koja je bolja metoda za masu ?

Samo cu da pitam malo iskusnije da ne otvaram temu novu, jel velim da je ovo tematika pa cu pitati ovde ..

Sta mislite o steroidima i koji s najbolji od njih, ima li tu kontra efekata i koji se uslovi moraju zadovoljiti kako bi se mogli koristiti. Citao sam dosta o tome, dok ih vecina hvali ne sve moram da se ogranicim, drugi deo sve najgore prica. Znaci sta je prava istina :?:

@dr.nitro
Ako se ne baviš sportom profesionalno (ako ne živiš od njega) onda nema smisla da razmišljaš o steroidima!
Steroidi ostavljaju (ekstra)posledice, jedino je pitanje KAD i KOLIKO....

Citao sam na milione postova ali neki ljudi kazu da postoje neki bez posledica dok su drugi sa posledicama, da se trebaju koristiti zastite itd. Ne bavim se profesionalno Bildovanjem cak se uopste i nebavim bildovanjem, ali planiram da pocnem. Mislio sam da za 203 meseca samo dodam malo na masi i to.:-|

Citao sam na milione postova ali neki ljudi kazu da postoje neki bez posledica dok su drugi sa posledicama, da se trebaju koristiti zastite itd. Ne bavim se profesionalno Bildovanjem cak se uopste i nebavim bildovanjem, ali planiram da pocnem. Mislio sam da za 203 meseca samo dodam malo na masi i to.:-|
Uzmi kreatin jedi ko stoka uzmi protein i dosta... zaboravi steroide ;)

Pa nista, steroidi ti ostavljaju posledice samo na bubrege, jetru srce itako to , da i mozak .ali ako bas oces steroide uzmi winstrol. A ti brate sto oces sagorevac masti i to ti je njesra, jer i ako upes da se istopis nesto vrlo malo, posle toga moras to da odrzavas, da nejedes masno da trcis ko ludak, da se znojis ko dvoglavi arapin, inache si na_ebo, ima da se usvinjis samo tako, pa ti vidi. bolje idi na gradjevinu da radis, a da nista ne jedes ima de se osusis.

ma nisam ja debeo,pa pokusavam da smrsam...nego hocu malo da se iscrtam,posto vetj duze radim samo prirodne vezbe,tipa,sklekove ,propadanja,zgibove i sl...ali izgleda da mi treba dosta vise vremena za zeljeni efekat...zato sam mislio da ubacim tegove,da mi bolje pogode misic,tj brze...plus sagorevac,mozda ce biti dobro,nemam pojma,nego sam hteo da vidim,jel GA neko uzimao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back