Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
trebas da imas misic, i nimalo sala, znaci da si u tip top formi...meni su leti vencuge ko creva i ima ih mnogo, ali meni i cale ima vencuge pa je verovatno genetski...
a zasto vencuge...pa ima ljudi kojima je to mnogo kul...
meni su vene ok..ako ih ima dosta a ne kad izleti jedna debela ko bastensko crevo..to mi je odvratno..

Dok se za vecinu vezhbi zahteva da se kichma drzhi "ispravljena" za trbushnjake je obrnuto, i kichma treba da je savijena ( ka napred ).

Da li neko mozhe da mi detaljno objasni zashto je to tako, ali koristeci se shto je vishe moguce srpskim jezikom!

Hvala unapred!

Bas bih voleo da vidim kako neko moze da radi trbusnjake sa kicmom ispravljenom ka napred!!!????

ja sam smetnuo sa uma takav nacin vezbanja!!! Trbusnjaci se efikasno rade ili na kontra kosoj klupi ili sa nogama podignutim i presavijenim u kolenima... ovi ravni su odavno izasli iz upotrebe!

smem li na osnovu ovoga da zakljuchim da vezhbash u tereteni?

ja kad radim trbushnjake kombinujem ih sa sklekovima, idem na smenu 20 sklekova 20 trbusjnjaka, pa opet sklekovi pa trbushnjaci, bez pauze(sem kolko ti je potrebno da se iz skleka prevrnesh na ledja i obrnuto).
pre sam radio i chuchnjeve u toj kombinaciji (chuchanj, sklek, trbushnjak), ali njih sam izbacio na neko vreme.

i radim po 10 serija razlichitih vezhbi (i jednih i drugih). ukupno 100 sklekova i 100 trbushnjaka, dovoljno za odrzhavanje. kad radim treninge iskljuchivo za trbushnjake, onda je to druga stvar...

probaj ovu kombinaciju.

ne mozhesh reci da je vezhba izashla iz upotrebe! pre ce biti da vas tamo mrzi to da radite.

samo i dalje nisi objasnio zashto je efikasnije savijati kichmu ka napred?

Prvo. Jel to neka kucna varijanta vezbanja?

Drugo. Ja prvi put cujem za to savijanje kicme, vezbam vec 6-7 godina

Trece. Poenta u vezbanju je napredak! A napredak ces ostvariti samo ako postepeno povecavas opterecenje. Obzirom da fakticki vezbas sa svojom tezinom, bilo da su u pitanju trbusnjaci ili sklekovi, vezbas uvek sa istom tezinom! Jeste da se moze ostvariti napredak ali samo u izdrzljivosti, ali kako su ti serije sa istim brojem ponavljanja, znaci ni od toga nema nista!

Cetvrto. Kako samo 20 trbusnjaka po seriji? Ja sa opterecenjem(uzmem teg na grudi) uradim dvadesetak ponavljanja u seriji na kontrakosoj klupi. Mogu da zamislim klasicne trbusnjake na ravnom! Ne mogu da se setim, odavno je bilo, ali mi se cini da mi je trebalo 100-150 ponavljanja do otkaza...

ne, radim to kao zavrshnicu treninga koja se josh sastoji iz trchanja (8km) dela zagrevanja i izdrzhljivosti (pola sata - sat, kardio), razgibavanja (pola sata) i josh po necheg...

da si se malo samo potrudio da prochitash primetio bi da sam rekao odrzhavanje. kad radim trening samo za trbushnjake uradim i 1000 bez prekida (sa promenom vezhbe na 50 ili 100 ponavljanju zavisi od vrste) i tako 3 4 hiljada...

kad budesh kao ja vezhbao 10 godina, mozhda cesh i chuti, a potrudi se pa i prochitaj poneshto o vezhbama koje radish.

***, al' si ti neki nervozan tip!

Samo jos da cujem sta to vezbas, odnosno koji je to sport???

A citao sam! citao, gledao, pitao...mnogo
Ali toga nema! Uostalom da ima procitao bi ti a ne bi ovde postavio pitanje!

A boga mi, deset godina je mnogo! Ako bildujes, mora da izgledas strasno. Ajd' postuj jednu slikicu da vidimo

ne, radim to kao zavrshnicu treninga koja se josh sastoji iz trchanja (8km) dela zagrevanja i izdrzhljivosti (pola sata - sat, kardio), razgibavanja (pola sata) i josh po necheg...

da si se malo samo potrudio da prochitash primetio bi da sam rekao odrzhavanje. kad radim trening samo za trbushnjake uradim i 1000 bez prekida (sa promenom vezhbe na 50 ili 100 ponavljanju zavisi od vrste) i tako 3 4 hiljada...

kad budesh kao ja vezhbao 10 godina, mozhda cesh i chuti, a potrudi se pa i prochitaj poneshto o vezhbama koje radish.

Cemu 1000 trbusnjaka???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back