Hvala na savetu. Malo sam brljao po sajtu Pansporta i provalio da dosta hvale Scitec Nutrition - Volumass 35 (2,95 Kg - 3100 dinara, 35g proteina : 43g uglj.hidrata po dozi). Mozda uzmem njega.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno da imas vise snage...Ali pazi ovo ja znam ljude iz da kazem 3 najvece teretane u bgd-u i mogu ti provereno reci da ''mrcine od 120-130kg koje piju razna sr... dizu 160kg max a da likovi koji dizu preko 200 znam ih par oni su se kljukali sa raznim sra... i imaju preko 100-110kg sigurno.Voleo bih da ti jos neko odgovori na temu posto je moje misljenje nedovoljno...Valjda ce ljudi sa foruma rekreacija i teme BB videti ovo ja se nadamDEVIL:Mislim da ipak ja sa svojih 27 godina imam malo vise snage od tebe, nego nema veze. Kazes puno iskustva imas. Pa kad si poceo trenirati sa 9-10godina? Posto si vidim 1983godine rodjen. Nikakva sredstva za snagu ne uzimam a vrlo je moguce da covek sa 90kg misica digne 210kg. Cisto sumnjam da se ti bavis BB, jer jedan "bilder" nebi tako govorio veruj meni.
Ti ljudi sto koriste Creatine, Proteine i slicne stvari dizu puno puno vise od 210kg!!! 210kg je sitnica za neke...
Pozdrav i sretno ti na treninzima.
Volumass 35 ti ima pored UH i proteina kreatin i taurin...Nije ti on bas preporucljiv za pocetak i pocetnike,ja ti kazem najbolje da odes tamo pa da se posavetujes sa prodavcima.Milais:Hvala na savetu. Malo sam brljao po sajtu Pansporta i provalio da dosta hvale Scitec Nutrition - Volumass 35 (2,95 Kg - 3100 dinara, 35g proteina : 43g uglj.hidrata po dozi). Mozda uzmem njega.

Anonymous:E djavole djavole, ova tvoja izjava o dva sata dnevno efektno te svrstava u bubuljicave pubertetlije koji sedeci iza monitora lece svoje komplekse i pricaju bajke mislece da ce neko da im poveruje. Naravno poverova ce im samo slicni njima, ozbiljni ljudi ce se samo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upravu si to cu i da uradim, ali rekoh `ajde da se prvo malo informisem. Jos jedno pitanje: Nece li me preparat sa dosta ugljenih hidrata nepotrebno nagojiti. Inace sam 193cm visok i oko 93kg tezak i bas ne bih hteo nesto da se dodatno "zamastim",a misicne mase mi ne bi skodilo. Dogurao sam do nekih 70 kg iz benca. Zasto ne npr. Ultra Whey Pro (22g proteina : 3,5g uglj. hidrata po dozi)POP Mare:Volumass 35 ti ima pored UH i proteina kreatin i taurin...Nije ti on bas preporucljiv za pocetak i pocetnike,ja ti kazem najbolje da odes tamo pa da se posavetujes sa prodavcima.Milais:Hvala na savetu. Malo sam brljao po sajtu Pansporta i provalio da dosta hvale Scitec Nutrition - Volumass 35 (2,95 Kg - 3100 dinara, 35g proteina : 43g uglj.hidrata po dozi). Mozda uzmem njega.
Ako imas ''sala'' za izvoz onda ti gaineri ne trebaju uopste.Bolje onda uzmi neki visokoprocentni protein npr. taj sto si rekao mada nije nesto ima mnogo boljih.Milais:Upravu si to cu i da uradim, ali rekoh `ajde da se prvo malo informisem. Jos jedno pitanje: Nece li me preparat sa dosta ugljenih hidrata nepotrebno nagojiti. Inace sam 193cm visok i oko 93kg tezak i bas ne bih hteo nesto da se dodatno "zamastim",a misicne mase mi ne bi skodilo. Dogurao sam do nekih 70 kg iz benca. Zasto ne npr. Ultra Whey Pro (22g proteina : 3,5g uglj. hidrata po dozi)POP Mare:Volumass 35 ti ima pored UH i proteina kreatin i taurin...Nije ti on bas preporucljiv za pocetak i pocetnike,ja ti kazem najbolje da odes tamo pa da se posavetujes sa prodavcima.Milais:Hvala na savetu. Malo sam brljao po sajtu Pansporta i provalio da dosta hvale Scitec Nutrition - Volumass 35 (2,95 Kg - 3100 dinara, 35g proteina : 43g uglj.hidrata po dozi). Mozda uzmem njega.
Pozdrav
1,5 do 2h je sasvim dovoljno za trening ali da se ide svaki drugi dan jer bi se inace organizam zasitio a covek preforsirao.Voleo bih samo da ja vidim demonstraciju tvojih reci i da ti na temu odgovori mile222 i jos par ljudi koji zajedno samnom odrzavaju temu BB na forumu rekreacija.Nema ljutnje ali ako dizes kako kazes jos jednom svaka cast... :wink:DEVIL:Anonymous:E djavole djavole, ova tvoja izjava o dva sata dnevno efektno te svrstava u bubuljicave pubertetlije koji sedeci iza monitora lece svoje komplekse i pricaju bajke mislece da ce neko da im poveruje. Naravno poverova ce im samo slicni njima, ozbiljni ljudi ce se samo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboli me mene sta ce ljudi poput tebe reci. 2h dnevno je normalan trening jednog ozbiljnog sportiste. O kompleksima mi nemoj pricati, sine, ti ih imas sigurno vise. To sto si ti glup, zaostao, ne disciplinovan i ne razumes se u taj sport stvarno nije moja stvar. Dva sata u teretani te prodju sad pa sad.
ZAmolio bih da se u buduce javljaju samo normalni ljudi, ovakve slucajeve nebih da citam. A ako to nije moguce, mozete slobodno zatvoriti temu.
Pozdrav
Evo i osme straneDevilishgirl:samo 7 strana![]()
evo i ja cu da pomognem... 8)POP Mare:Evo i osme straneDevilishgirl:samo 7 strana![]()
Mogla bi i ti malo da pomognes :wink:
? Ajd cujem te vase rekorde? Jeste li za 8-9 godina redovnog bavljenja teretanom uspeli podici 100kg, ili se jos uvek mucite sa 50kg?