Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DEVIL:
Mislim da ipak ja sa svojih 27 godina imam malo vise snage od tebe, nego nema veze. Kazes puno iskustva imas. Pa kad si poceo trenirati sa 9-10godina? Posto si vidim 1983godine rodjen. Nikakva sredstva za snagu ne uzimam a vrlo je moguce da covek sa 90kg misica digne 210kg. Cisto sumnjam da se ti bavis BB, jer jedan "bilder" nebi tako govorio veruj meni.
Ti ljudi sto koriste Creatine, Proteine i slicne stvari dizu puno puno vise od 210kg!!! 210kg je sitnica za neke...

Pozdrav i sretno ti na treninzima.
Sigurno da imas vise snage...Ali pazi ovo ja znam ljude iz da kazem 3 najvece teretane u bgd-u i mogu ti provereno reci da ''mrcine od 120-130kg koje piju razna sr... dizu 160kg max a da likovi koji dizu preko 200 znam ih par oni su se kljukali sa raznim sra... i imaju preko 100-110kg sigurno.Voleo bih da ti jos neko odgovori na temu posto je moje misljenje nedovoljno...Valjda ce ljudi sa foruma rekreacija i teme BB videti ovo ja se nadam

Milais:
Hvala na savetu. Malo sam brljao po sajtu Pansporta i provalio da dosta hvale Scitec Nutrition - Volumass 35 (2,95 Kg - 3100 dinara, 35g proteina : 43g uglj.hidrata po dozi). Mozda uzmem njega.
Volumass 35 ti ima pored UH i proteina kreatin i taurin...Nije ti on bas preporucljiv za pocetak i pocetnike,ja ti kazem najbolje da odes tamo pa da se posavetujes sa prodavcima.

Nisu li bodibilderi latentni homoseksualci? Pitam bez namere da uvredim nekoga

Kako drugacije objasnjavate potrebu da se znojite medju polugolim muskarcima, nadmecuci se kome je veci biceps i trceci svaki cas pred ogledalo?
Devojkama to svakako nije privlacno, dakle zasto onda?

Ne mogu ja vama na forumu nista dokazati, a stvarno bi volio da shvatite da je to moguce i to bez da si ekstra nabildan. 10 godina redovnog bavljenja teretanom 2h dnevno verujte mi da ce te na kraju postici ovaj rezultat sto sam ja napisao. Telo se navikava na tezinu, samo vam to mogu reci.
Dollar kako to mislis da ja ne spadam u tu grupu, u grupu ljudi koji dizu duplo svoju tezinu? Kako bi ti to mogao znati...
U trecem srednje sam prvi put podigao 100kg,ujedno sam bio i jedini decko u razredu koji je to uspio. Sad mi je 27 godina, bez prestanka idem u teretanu i mogu s ponosom reci da sam postigao fin rezultat.
Devojke ne vole nabildane decke, ali vole "lepo" razvijene ljude. A u ostalom, ja ne idem u teretanu da bi devojke gledale u mene, nego idem zbog sebe.
Dalje: Bilderi nisu homoseksualci i ne stoje po citav dan pred ogledalom, OK stoje oni sto se spremaju za nekakva takmicenja, ali ja nisam jedan od tih. Ne razumem zasto je tesko poverovati da neko ima snagu?

E djavole djavole, ova tvoja izjava o dva sata dnevno efektno te svrstava u bubuljicave pubertetlije koji sedeci iza monitora lece svoje komplekse i pricaju bajke mislece da ce neko da im poveruje. Naravno poverova ce im samo slicni njima, ozbiljni ljudi ce se samo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anonymous:
E djavole djavole, ova tvoja izjava o dva sata dnevno efektno te svrstava u bubuljicave pubertetlije koji sedeci iza monitora lece svoje komplekse i pricaju bajke mislece da ce neko da im poveruje. Naravno poverova ce im samo slicni njima, ozbiljni ljudi ce se samo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaboli me mene sta ce ljudi poput tebe reci. 2h dnevno je normalan trening jednog ozbiljnog sportiste. O kompleksima mi nemoj pricati, sine, ti ih imas sigurno vise. To sto si ti glup, zaostao, ne disciplinovan i ne razumes se u taj sport stvarno nije moja stvar. Dva sata u teretani te prodju sad pa sad.
ZAmolio bih da se u buduce javljaju samo normalni ljudi, ovakve slucajeve nebih da citam. A ako to nije moguce, mozete slobodno zatvoriti temu.

Pozdrav

POP Mare:
Milais:
Hvala na savetu. Malo sam brljao po sajtu Pansporta i provalio da dosta hvale Scitec Nutrition - Volumass 35 (2,95 Kg - 3100 dinara, 35g proteina : 43g uglj.hidrata po dozi). Mozda uzmem njega.
Volumass 35 ti ima pored UH i proteina kreatin i taurin...Nije ti on bas preporucljiv za pocetak i pocetnike,ja ti kazem najbolje da odes tamo pa da se posavetujes sa prodavcima.
Upravu si to cu i da uradim, ali rekoh `ajde da se prvo malo informisem. Jos jedno pitanje: Nece li me preparat sa dosta ugljenih hidrata nepotrebno nagojiti. Inace sam 193cm visok i oko 93kg tezak i bas ne bih hteo nesto da se dodatno "zamastim",a misicne mase mi ne bi skodilo. Dogurao sam do nekih 70 kg iz benca. Zasto ne npr. Ultra Whey Pro (22g proteina : 3,5g uglj. hidrata po dozi)
Pozdrav

Milais:
POP Mare:
Milais:
Upravu si to cu i da uradim, ali rekoh `ajde da se prvo malo informisem. Jos jedno pitanje: Nece li me preparat sa dosta ugljenih hidrata nepotrebno nagojiti. Inace sam 193cm visok i oko 93kg tezak i bas ne bih hteo nesto da se dodatno "zamastim",a misicne mase mi ne bi skodilo. Dogurao sam do nekih 70 kg iz benca. Zasto ne npr. Ultra Whey Pro (22g proteina : 3,5g uglj. hidrata po dozi)
Pozdrav
Ako imas ''sala'' za izvoz onda ti gaineri ne trebaju uopste.Bolje onda uzmi neki visokoprocentni protein npr. taj sto si rekao mada nije nesto ima mnogo boljih.

DEVIL:
Anonymous:

Zaboli me mene sta ce ljudi poput tebe reci. 2h dnevno je normalan trening jednog ozbiljnog sportiste. O kompleksima mi nemoj pricati, sine, ti ih imas sigurno vise. To sto si ti glup, zaostao, ne disciplinovan i ne razumes se u taj sport stvarno nije moja stvar. Dva sata u teretani te prodju sad pa sad.
ZAmolio bih da se u buduce javljaju samo normalni ljudi, ovakve slucajeve nebih da citam. A ako to nije moguce, mozete slobodno zatvoriti temu.

Pozdrav
1,5 do 2h je sasvim dovoljno za trening ali da se ide svaki drugi dan jer bi se inace organizam zasitio a covek preforsirao.Voleo bih samo da ja vidim demonstraciju tvojih reci i da ti na temu odgovori mile222 i jos par ljudi koji zajedno samnom odrzavaju temu BB na forumu rekreacija.Nema ljutnje ali ako dizes kako kazes jos jednom svaka cast... :wink:

Ni ja ne verujem da si digao 210 kg pet puta. Zato predlazem sledece: mala kladionica. Ako uspes da podignes 210 kg 5 puta svi koji sumnjaju ti daju po 15E. A ako ne, ti svakom od nas po 10E. Kazi nam svima sa foruma u kojoj tereretani, u koje vreme i koji dan, pa da spremimo pare.
Koliko vidim mogao bi da dobijes 5(za sada nas je oko 5 koji ne verujemo)X15=75E u roku od 20sec.

ni ja ti ne verujem i mogu da ti kazem da nisam pocetnik imam 25 godina i teretanu idem vec 8-9 godina.majstore ako si u pravu sto tracis svoj talenat idi i osvajaj medalje u sportovima snage kao sto su pover lifting ili mozda strongest man.

Ma da. Nije moje da vas uveravam ali Fitness Centar hallenbad od 18h-20h sam tamo ko hoce nek dodje.
A dobro vi "profesionalni bilderi" koliko vi to dizete. Idete po dva sata u teretanu i zaspite na klupi ili kako:)? Ajd cujem te vase rekorde? Jeste li za 8-9 godina redovnog bavljenja teretanom uspeli podici 100kg, ili se jos uvek mucite sa 50kg?
Ili se napucate proteina, steroida,creatina i to vas je malo rasirilo i sad ste sa tim ponosni.Informisite se malo pre nego date nekakav komentar.

Pozdrav

Devile trebao si se prestaviti kao PERA LOZAC to ime ti mnogo vise pristaje.Ti da znas bilo sta o trtetani nebi lupeto da je razlika izmedju 120 i 140 kg mala i da se to brzo i lako prelazi svako ko je digao 120kg zna koliko je trebalo muke i trninga da dodje do 140kg.To sto si ti izjavio je ravno tome da ja tvrdim da se bavim rekreativno sprintom i da mi je rekord 9 sekundi na 100metara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back