Nego imam jedno pitanje sta je bolje i kakva su iskustva sa creatinom i glutaminom posto je manje vise to jedno te isto s.... samo sto je glutamin mnogo skuplji i trebalo bi da se pije vise?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuo sam za to a taj animal pack sam video i u njega ima tiliko sranj. da ja mislim kad vise ni jedan suplement ne deluje na tebi treba to da uzmes to, znaci uzas!mile222:jest li culi ? tj. znate li da firma universal propagira jedan nacin vezbanja saplementacije i kao neki pravac u BB pod nazivom animal line tu je na prvom mestu animal pak kao vodeci dodatak koji je multi pak savrseno izbalansiran itd. ma budi animal to je njihov moto 8)

skoro sam video da su poceli da promovisu majice torbe i sl. komercijalizuju mnogo sto znaci od prvobitne zamisli nema nista jer cim pocnu propratni rekviziti meni se to pocne da odbija, a pre me je privlacilo trazili su svako ko zeli da se prikljuci programu da se javi jedini je uslov bio da zivis na teritoriji USA tako da nista od toga ,ali mislim kad bi se ovde napravio ogranak to bi bilo super samo jos je nas standard mali za tako nesto bar ja mislim ko zna videcemo,mozda ako ne ja moji unuci uspeju
 skoro sam video da su poceli da promovisu majice torbe i sl. komercijalizuju mnogo sto znaci od prvobitne zamisli nema nista jer cim pocnu propratni rekviziti meni se to pocne da odbija, a pre me je privlacilo trazili su svako ko zeli da se prikljuci programu da se javi jedini je uslov bio da zivis na teritoriji USA tako da nista od toga ,ali mislim kad bi se ovde napravio ogranak to bi bilo super samo jos je nas standard mali za tako nesto bar ja mislim ko zna videcemo,mozda ako ne ja moji unuci uspeju 

A sta pise onda koja materija ce da izgradi misic kad protein necejagodica:kazu da proteini uopste nisu potrebni za bildovanje!! (knjiga - zdravi i vitki)

Pa da nismo pametni verovatno bi to radilisupervizor:Najbolje bi bilo da svi vi pametni bilderi uzmete da kopate, orete, dzak cementa na ledja, pa da vidis kako biste procvetali, ko ljubicice. Mislim da se pola vas nalozi kad vidi nekog znojavog muskarca pored sebe. Primate se, kao uzimate neke tamo steroide, ma da li ste vi normalni ljudi, idite jurite neke ribe, prdite mnogo.
 Ja opet kazem da sam protiv steroida ima 1000 razloga.A da znas da je to kopanje i nosenje dzakova dobra fizicka aktivnost samo nasta bi licio da tako vezbas.Bodi bilding ti je oblikovanje tela da bude proporcionalno a ne da bude hrpa mesa i sala ko zna kako rasporedjena. A to da se lozimo na znojave muskarce hehe pa mi bre jurimo devojke samo tako 8)
 Ja opet kazem da sam protiv steroida ima 1000 razloga.A da znas da je to kopanje i nosenje dzakova dobra fizicka aktivnost samo nasta bi licio da tako vezbas.Bodi bilding ti je oblikovanje tela da bude proporcionalno a ne da bude hrpa mesa i sala ko zna kako rasporedjena. A to da se lozimo na znojave muskarce hehe pa mi bre jurimo devojke samo tako 8)Ima mali milion takvih sajtova idi na neki pretrazivac pa nadji.Nego evo pade mi jedan na pamet.www.muscle-fitness.comglavati nosonja:U pravu si u potpunosti, ima ovde dosta ljudi koji bi sve dali da budu krupni. Koji sajt mozete da mi preporucite, a zanima me plan ishrane, treninzi, najbolji nacini rada, i sve ostalo samo da se ne poklapa sa koriscenjem nekih tamo spriceva, i tableta, to mi vise ide na zivce, svi pricaju samo o tome.
jagodica:kazu da proteini uopste nisu potrebni za bildovanje!! (knjiga - zdravi i vitki)

posto je tvoje telo vec prakticno unisteno ako zaista imas te dimenzije probaj sa kombinacijo winstol metan dace rezultate veruj mi samo moras malo jace doze da uzmes i videsec osusice te neces verovati da si to tiJagodinka Simonovic:Imam 198 kg, visoka sam 153 cm i ne mogu nikako da smrsam,ocajna sam i molim sve bildere da mi pomognu,ne biram sredstva ni metode,cula sam da seks trosi najvise kalorija ali mene siroticu, niko nece, i bogu sam teska. Sta da radim, da li je sve toliko sivo u mom zivotu? Probala sam sa aerobikom, skakutala sam po stanu ko svinjce pred klanje, ali su se komsije zalile. Kako da idem na aerobik kad ne mogu ljudski da udjem u autobus?

cohiba:wins + eca moja trenutna kombinacija a mislim da je i dobitna :wink:

Na rast misica uticu vezbe koje radis a ishrana samo pomaze.Ako samo jedes a nevezbas ishrana ce ti pomoci samo da dobijes saloMladenko:Jbg nisam bio bas jasan u prethodnom postu{tema na
koju niko nije odgovorio se zove MOLIM ODGOVOR}Glasi
ovako:
Ako nije problem da neko od vas profi bildera ili barem nekog slicnog da mi napise ishranu za cellu nedelju tipa ono kao PONEDELJAK za DORUCAK To i to
RUcak ....,Vecera
UTORAK:.....
Znaci neka ishrana koja utice na rast misica.
Unapred hvala
 Aj iskopacu neki plan ishrane pa cu ti reci ali moraces malo da se strpis
 Aj iskopacu neki plan ishrane pa cu ti reci ali moraces malo da se strpis