Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet ja ! Za dve nedelje sam dobio 1kg uz pomoc wheya, mass20 i kreatina !
Takodje od kako sam poceo da pijem sve to osetim da imam vise i psihicke snage, uvek sam naspavan . . .

Nego imam jedno pitanje za tebe Mare, razmisljam se da uzmem Glutamin, sta mislis s'obzirom da sam tek krenuo BB i cilj mi je definicija ?
PS. Drugar mi koristi neki Tribulus, sta je to i sta mislis o njemu, cisto me edukativno zanima ?

Pa procitao sam da sluzi i kao energent i da dovodi gorivo u misice . . .

Za ovo znam da je testosteron i da mi ne treba, nego sam mislio nesto vise njemu ! Da li ce se izduvati i oslabiti kad prestane da ga koristi ?

PS. Pa sto se tice vezbanja, dajem sve od sebe, znaci kolko kog mogu, svamo povecavam tezine, ali ne preterujem uvek ostavim tek tek malo . . .

Towelie a.k.a. Peskiric:
Zanima me koji misicnu grupu najvise volite da vezbate...i na koji ste deo tela najponosniji a koji bi da popravite...
plocice.....razlog :

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    60,6 KB · Pregleda: 19
Imam i ja jedno pitanje ko se razume da mi pojasni ili preporuci. ..Ovih dana picim malo vise kardio hocu da skinem 2 do 5 cm.... koliko uspem.. Ustvari da se lisim sala. Kazu, odn. dokazano je da sagorevaci uticu jako stetno na zenski organizam i nepozeljni su jer remete hormone kod zena (smanjuju se grudi, sterilnost itd.), a L-karnitin sam ranije nesto malo koristila ali nisam primetila neki efekat. Za efedrin sam cula da je jako stetan, izaziva zavisnost ali da u kombinaciji sa aspirinom i kofeinom daje dobre efekte. Pomazite, ko ima iskustva nek preporuci, ili bar za ovu kombinaciju efedrina ako ste culi. Pride JAKO mi je bitno zdravlje, ne unosim cak ni proteine, ama nista!

Jedno pitanje:
Zasto "amaterski bilderi"(tj. obicni ljudi koji idu u teretane da bi se malo zategnuli, nabili neke misice, ili ojacali) koriste razne suplemente,proteine,kreatine (ili sta vec) jel da bi za krace vreme napredovali vise nego bez istih ili misle da bez tih dodataka nece moci da ostvare zeljene rezultate ili nesto trece?

Mmaxi:
Jedno pitanje:
Zasto "amaterski bilderi"(tj. obicni ljudi koji idu u teretane da bi se malo zategnuli, nabili neke misice, ili ojacali) koriste razne suplemente,proteine,kreatine (ili sta vec) jel da bi za krace vreme napredovali vise nego bez istih ili misle da bez tih dodataka nece moci da ostvare zeljene rezultate ili nesto trece?

Bas to, a ima i neceg treceg . . .
PS. I ne samo amateri . . .

mina_zloca:
Imam i ja jedno pitanje ko se razume da mi pojasni ili preporuci. ..Ovih dana picim malo vise kardio hocu da skinem 2 do 5 cm.... koliko uspem.. Ustvari da se lisim sala. Kazu, odn. dokazano je da sagorevaci uticu jako stetno na zenski organizam i nepozeljni su jer remete hormone kod zena (smanjuju se grudi, sterilnost itd.), a L-karnitin sam ranije nesto malo koristila ali nisam primetila neki efekat. Za efedrin sam cula da je jako stetan, izaziva zavisnost ali da u kombinaciji sa aspirinom i kofeinom daje dobre efekte. Pomazite, ko ima iskustva nek preporuci, ili bar za ovu kombinaciju efedrina ako ste culi. Pride JAKO mi je bitno zdravlje, ne unosim cak ni proteine, ama nista!

Jel ti to sigurno ? Posto imam drugaricu koja isto pokusava da skine koju kilu, ali joj ide jako neuspesno, ide na aerobik, ne sme ni preterane dijete da drzi, jer ima problema sa bubrezima . . .
Da li si se raspitivala za "Tone'n Tighten shake" ?
Proteine moras kolko tolko unositi u organizam, jer bez njih misici ne mogu !

sONE_SR:
Jel ti to sigurno ? Posto imam drugaricu koja isto pokusava da skine koju kilu, ali joj ide jako neuspesno, ide na aerobik, ne sme ni preterane dijete da drzi, jer ima problema sa bubrezima . . .
Da li si se raspitivala za "Tone'n Tighten shake" ?
Proteine moras kolko tolko unositi u organizam, jer bez njih misici ne mogu !

Sto se tice proteina mislila sam na whey protein da ga ne pijem, a jedem dosta mesa... Nisam se raspitivala za taj sejk, prvi put sad od tebe i cujem za njega. Sad cu da cekiram na netu sta ima o tome... Znaci nemas ni ti neku preporuku?

mina_zloca:
e/c/a stack (efedrin/kofein/aspirin) je ultra efikasan, naravno uz korekciju ishrane i odgovarajucu fizicku aktivnost...

medjutim, efedrin je takodje ilegalan, sem za strogo propisanu medicinsku upotrebu i ja se ne bih sa tim igrao.

moja preporuka je animal cuts na prvom mestu, pa onda nekih 3-4 mesta dole dymaburn ili unidyne.

sto se eventualne stetnosti tice... ja sam jos uvek ziv i zdrav :) koristio sam animal, pridrzavao se propisanih doza i preporuka, naravno :) mada sam uglavnom nalazio preporuke da devojke prepolove propisanu dozu, sto i nije lose, jedna kutija ti je onda dovoljna za dva ciklusa.

meni je animal super radio, oko 2kg sala (naglasavam sala, ne vode ili misica, vec cistog sala) sam skinuo za 21 dan. jedina nuspojava koju sam primetio je malo povecana nervoza i to sto moras da pijes gomilu tabletica :D

Poz prijatelji sporta :)

Imam jedno pitanjce:
da li trbusnjake da radim svaki dan, svaki drugi...ili kad?

Instruktor u mojoj teretani mi je na isto pitanje odgovorio "radi svaki drugi, jer ako radis svaki dan, prvog dana ce ti se misici graditi, a drugog razgradjivati" (?)
ps.iako je instruktor, ne deluje mi kao da je preterano strucan, mozda gresim... ;)

Unapred hvala za pomoc!

Jedno pitanje...ako neko moze da mi pomogne...
Imala sam veliku pauzu u treniranju (vise od godinu dana) i za to vreme sam smrsala 7 kg. Sada sam ponovo "u treningu" vec nekoliko meseci i nabacila sam 3 kg.Pila sam Elite Complex, a sada sam uzele Delite, posto ima i dosta ug.hidrata. Sa definicijom nemam problema, posto mi je genetika i konstitucija takva da mi se svaki misic vidi, ali mi fali jos 3-4 kg koje nikako ne mogu da vratim. Znam pravilo: trening+ishrana+odmor i uglavnom ga se i pridrzavam. Ali kilograma nigde...Znam da Delite nece mnogo pomoci bez redovne ishrane,ali zanima me postoji li nesto sto mogu da uzmem, a da je delotvornije???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back