Doktorka'94
Primećen član
- Poruka
- 748
ha ha ha to je najpoznatiji trol sajt, tako da je prica izmisljena....
ma naravno da je izmisljeno,ali sajt je genijalan...na mojoj listi omiljenih sajtova deli prvo mesto sa tarzanijom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ha ha ha to je najpoznatiji trol sajt, tako da je prica izmisljena....

Može pomoć?
Dakle, gejneri se koriste radi povećavanja mase. Ali, budući da je 70% sastava UH, a tek 15% belančevine, da li to znači da se pored mišićne mase dobija i ona druga, nemišićna?
Šta je bolje uzeti za dobijanje mišićne mase, ovo: http://proteini_si.pik.ba/artikal/9871160/nutrend-akcijski-paket-za-masu/ ili ovo: http://proteini_si.pik.ba/artikal/4123786/olimp-whey-protein-complex-100-2200-gr/ ?
Imam nekih 70ak kila, oko 181, ne znam kolki mi je bf, ali ne bih hteo veći nego što jeste.
Imam nameru da nabacim 5-6 kila mišićne mase do kraja godine, šta je bolji izbor, whey ili gejner? (ali ne oba, nema se trenutno)![]()
5-6 kila DO KRAAAJ AGOOODINEEEEE???? a da dobijes 0% sala, tj da ne povecas ni 1% sala od sadasnjeg stanja, ali zato da dobijes 5-6kga ciste misicne maseeee??
Zasto svi imaju ovakve nenormalno nerealne ciljeve!????
Pa to ni da si dete koje je nastalo ukrstanjem Roni Koulmana, Svarcenegera i Fil Hita ne bi uspeo da uradis!
To niko od njih ne bi mogao da uradi.....Da za 10 dana nabaci 5 kga misica i 0% sala a da koristi samo 1 gejner , da bi na novoj godini izgledao napucano, a posle bas me briga.....
Pa to cak nije ni SF, to je toliko ludo da ne mogud a verujem da si postavio takvo pitanje.
Masa i snaga se ne nabacuju na taj nacin.... Zato i postoje bulk i cut faza. Ne postoji cut faza za nabacivanje misicne mase.....Ne mzoes da gubis salo a dobijas misice i plus jos da povecavas tezinu..... U teoriji kao i moze ali u praksi jednostavno neizvodljivo, pa id a uzmes 17 vrsta najboljih i najjacih steroida (a pritom i najstetnijih).

Odgovor za supse - Od whey p[roteina ces dobiti od 100gr-500gr cistih misica i to samo ako ti ej ishrana mnogo dobra....I maaaalo ces samo poboljsati msiicnu masu, napredovaces ali skoro neprimetno za oko od samo ove 1 kutije....
Od gejnera+ kreatin ces definitivno da se malo nadujes posto kreatin malo povlaci vodu u misice (to je dobra stvar fizioloski iako vizuelno ne voli svi tu otecenost, ja npr volim) i moraces malo da dobijes neki % sala ali i to je dobra stvar jer uslovi za rast misica , pogotovo za brzi rast misica i njihovu snagu je upravo povecanje opste tezine, unos suficita kalorija svakog dana i povecanje sala tj masnog tkiva...U takvim uslovima telo postaje anabolno i otkljucava se za misicni rast.
Misicni rast ne moze da se dobije kada jedes slabo,l mnogo treniras, a premalo kalorija unosis (tzv deficit kalorijskog dnevnog unosa).
Tako da obzirom da je zima, i da se sada ne moze napolju trcati i raditi puno kardia, a i sada idu slave, jedenje, nova godina, bozic, srpska, bice obilje moranaj da se jede masno i slatko, kaloricno, ja ti savetujem da kupis gejner i kreatin i da krenes da unosis puno hrane i da bar nabijes masu koliko toliko a kada dodje prolece i popijes gejner i kreatin polako pocnes da trcis i kupis whey i onda da odrzavas ono od misica sto si napravio sada , a ujedno i da skidas nepotrebno akumulirano zimsko salo i onda za leto ces biti OK.
E sad ovo sve vazi ako ces kupiti kvalitetan gejner, znaci po obroku gejnera moras da uneses minimum 30 grama proteina, a nebitno koliko uz to i UH (iz tog gejnera). Znaci ne bi valjalo da kupis neki prost gejner jeftin koji u sebi ima samo 10% proteina pa npr pojedes 200gr praha a uneo si 15 grama proteina samo i sve ostalo zivi secer....
Samo kvalitetan gejner da po obroku uneses kazem ti bar 30gr proteina, i da se taj gejer piej 2-3 puta dnevno , 2 puta miiiinimum !!!!!!!! A pozeljno i 3-4 puta.
Nisam bas zagledao sastav ovog tvog gejnera, tesko mi da nadjem, to ces ti uraditi, ali rekao sam ti sta da trazis i gledas uospteno.
p.s. sad videh 14% proteina je nista..... U tih 6kg-a gejnera imas 400gr proteina samo (odokativno receno , lupio sam broj) sto ej mnogo malo, znaci bacanje para, moras kvalitetni gejner da kupis, bar onaj koji u sebi ima 30% proteina i 70% UH, znaci kvalitetniji....
ne postoji jeftin gejner, protein je skup kao nutriicija, cim vidis jeftin gejner znaj da je to sranje zesce i da zapravo niej jeftin nego se uhvati NAJSKUPLJE.....
Jer ti i sam mzoes da kupis whey protein i da kupis 10 kila dextroze za male pare i da napravis takav gejner a upola manje cene......Secer je jeftin, dzabe, protein je ono sto daje veliku cenu proizvoda. Protein je skupa nutritivna materija...Pogotovo protein surutke (whey) koji ej bioloski najjaci, i ima najbolji % aminokiselina u sebi.
Znaci ili kupi neki drugi kvalitetniji gejner ili kupi whey protein + kreatin, ali se ne nadaj nekom preteranom napretku....
Jbg to je tako, surova istina, ja koliko pijem i koliko sam popio do sada po tebi bi trebalo da imam 200kg-a zesce odrane misicne mase i 3% masnih naslaga hahahahhaha ! A imam 90 i kusur kila, i evo opet moram da skidam stomak i da jos vise redukujem ishranu.

Može pomoć?
Dakle, gejneri se koriste radi povećavanja mase. Ali, budući da je 70% sastava UH, a tek 15% belančevine, da li to znači da se pored mišićne mase dobija i ona druga, nemišićna?
Šta je bolje uzeti za dobijanje mišićne mase, ovo: http://proteini_si.pik.ba/artikal/9871160/nutrend-akcijski-paket-za-masu/ ili ovo: http://proteini_si.pik.ba/artikal/4123786/olimp-whey-protein-complex-100-2200-gr/ ?
Imam nekih 70ak kila, oko 181, ne znam kolki mi je bf, ali ne bih hteo veći nego što jeste.
Imam nameru da nabacim 5-6 kila mišićne mase do kraja godine, šta je bolji izbor, whey ili gejner? (ali ne oba, nema se trenutno)![]()
Moraš biti svestan da je za masu i snagu unos UH i M bitniji od unosa P. To ne znači da P ne treba unositi, održavati unos na 2 gr/kg TT je sasvim dovoljno.
Dobijanje te nemišićne mase, kako je zoveš, upravo zavisi od količine, vrste i vremena (doba dana) uzimanja UH i M. O kojim količinama se radi kod svakog od nas je potpuno individualno i zbog toga svako od nas mora sam da pronađe svoj anabolni prag. Ako P fiksiraš na 2, a M na 1 gr/kg TT ostaje ti da se "igraš" sa UH. Kreneš recimo sa 3 gr/ kg i podižeš za po 10% na nedeljnom nivou.
Sve vreme pratiš situaciju na ogledalu i kad primetiš da počinješ da se mastiš smanjiš UH za 10% i to je to. Pronašao si potreban unos za tvoj trenutni metabolizam za anabolni prag. Sve ispod toga je nedovoljno, a sve preko toga će 100% stvarati preterani višak koji ćeš kasnije morati da skidaš. Što ti takva ishrana bude čistija ti ćeš biti zadovoljniji rezultatima.
Naravno pored pravilne ishrane za masu i sam trening igra veoma značajnu ulogu. U ovom slučaju je i skoro bitniji od ishrane, dok je kod definicije obrnuto. Isto je veoma bitno i dobro osmisliti oporavak jer sve što želimo se dešava u trenucima kad je telo odmorno, obezbeđeno sa potrebnim resursima i uvedeno (treningom i ishranom) u potrebno anabolno (hormonsko) stanje. Mislim isključivo na naturalne vežbače.

Поштовање људи, занима ме колика је штетност ако 7 дана узимам тестостерон ДЕПО, и колико је могуће напредовати(добити на килажи)?
Поштовање људи, занима ме колика је штетност ако 7 дана узимам тестостерон ДЕПО, и колико је могуће напредовати(добити на килажи)?