bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
A što se tiče štetnosti to zavisi od tvog opšteg zdravlja kao i od doze koju ćeš uzimsti (a nisi naveo).U prevodu, 100% ćeš izgubiti svoju prirodnu sekreciju testosterona sve dok si na depou. Ponovno uspostavljanje tvog normalnog nivoa testa po prestanku uzimanja je 6-8 nedelja od poslednje aplikacije, pri čemu si u drugoj polovini tog perioda u totalnom "kanalu" zbog nedostatka testosterona i sa veoma smanjenim imunitetom; Ako si sklon ginkomastiji možeš i nju očekivati; Povećan nivo testosterona anabolno utiče na sva meka tkiva, pa ako imaš neke ciste ili ne daj bože neki tumor i oni će da napreduju; Ima jak androgeni efekat.
Da bas to...svi razmisljaju samo - uvecava misice. A ne razmislja sto uvecava i neke tumore na samom "pocetku karijere" a koji jos uvek i ne ispoljavaju neke muke po pacijenta niti mu remete zivot. E posle uzimanja steroida taj tumor uznapreduje kao da je proslo 15 godina, i npr da neko umre od tog i tog tumora u 65 godina on ima da umre u 30.
I jos nesto - Kada se pise uopsteno o nezeljenim dejstvima aa steroida i drugih lekova, svi uzimamo premisu koje su stetne posledice od PRAVIH LEKOVA IZ APOTEKE, retko ko se osvrce na to da oni nece koristiti te, nego neke SA CRNOG TRZISTA, svercovane i pravljene u nekim podrumiam i cumezima prepravljenih u kucne laboratorije, a pravili su ih neki kvazi hemicari dileri steroidasi nekadasnji vezbaci. I + koriscenje zivotinjskih lekova + prepravke.
Pa i sama isporuka nekada je ok nekada je uzas. Tako da ono, i svaki poznatiji korisnik AAS-a moze da ti kaze od koga tacno uzima hemiju a koga izbegava jer je nauco od raznih ljudi da su mu steroidii shit, "razvodenjeni", opasni ovakvi onakvi.
Ta cela prica se skroz stavlja po strani, i niko o tome ne razmislja, vec se nesto opste filozofira o steroidima u najpravilnijem i najcistijem obliku, a u praksi takvi klinci nikada takve nece nabaviti, vec u njima svaki diler vidi priliku da uvali shit robu i otarasi je se, jer niko od naprednijih vezbaca nece da kupi taj shit.
. E sad, da li je ta mucnina od jaja ili neceg drugog, pitanje je. Sad cu ih smanjiti privremeno. uglavnom , tokom ovih mesec dana sam zapazio veliki porast snage, pre svega na bencu i mrtvom dizanju. plus sam dobio na masi... doduse pojacao sam i pirinac i meso, pa mozda za to nisu zasluzna samo jaja